"Bjarne K" <kanfaaes@hvis.ønskes> skrev i en meddelelse
news:41c974de$0$176$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Forleden i bilradioen (P1 eller P4øst) fortalte en kok noget om en ret
> hvor en kylling, parteres, koges med diverse krydderier for derefter
> (dagen efter måske) at blive stegt i ovnen. Manden påstod at det var den
> lækreste måde han havde smagt kylling på.
> Nu er det lidt svært at skrive ned samtidig med at man manøvrere en
> Honda Civic, så hvis nogen har hørt udsendenlsen eller måske ved hvad
> ret det drejer sig om, så er jeg interesseret.
Jeg ved ikke om det er netop det samme, men prøv at se opskriften
http://www.geocities.com/ftcookery/recipes/5_etler/firinda_pilic_kizartmasi.htm
Jeg har lavet den en enketl gang med stor succes (brugte dog smør i stedet
for margarine, bvdr). Men jeg brugte også en stor og dyr, økologisk kylling,
så det kan være det var dyret, snarere end tilberedningen, der gjorde
udslaget. Men du kan jo prøve.
Den pilaf, det anbefales at servere til, er her:
http://www.geocities.com/ftcookery/recipes/6_sebzeler/ic_pilav.htm
MVH
Peter