EU-regler hindrer fjerkræ-mærkning
Fødevarestyrelsen advarer forbrugerne mod at spise udenlandsk
salmonellaholdigt fjerkræ, men forbrugerne har ofte ingen mulighed for at
skelne mellem dansk og udenlandsk kød. EU forhindrer mærkning af
oprindelsesland.
http://www.jp.dk/login?url=indland/artikel:aid=2779270
BW: Salmonella opstår nok kun hos folk med sygelig tillært hjælpeløshed
og/eller extrem sjusket madlavnings-hygiejne.
Dejligt at artiklen fortæller at udlændinge vi importerer fra, tager
afslappet på tingene, så når vi køber udenlandsk og ikke bliver syge, får vi
bekræftelse på danske myndigheders sindsyge.
Bliver nogen syg af udenlandsk fjerkræ, bør de rapportere det. Men det er
vist aldrig sket og vi bliver snart så kloge på livet at alle dyrlæger kan
fyres.
Næsten al udryddelses af levnedsmiddelskabt sygdom fra kød, skyldtes at al
kød i dag fryses og det gør fortidens onder extremt sjældne.
Men ulykkesfugle kan gejle sig op til diarre og mere til - hypokondri og
hysteri er nok ofte hovedårsag.