/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Klaring af suppe
Fra : Max Hansen


Dato : 14-12-04 22:27

Hej
Er der nogen der har en detaljeret fremgangsmåde på, hvordan man klarer en
suppe. Jeg skal lave hønsekødsuppe og kunne godt tænke mig at den skulle
blive rigtig indbydende og klar. På forhånd tak.
mvh
Max



 
 
Thomas Hansen (15-12-2004)
Kommentar
Fra : Thomas Hansen


Dato : 15-12-04 00:02

On Tue, 14 Dec 2004 22:27:24 +0100, Max Hansen <maxhansen@tdcadsl.dk>
wrote:

> Hej
> Er der nogen der har en detaljeret fremgangsmåde på, hvordan man klarer
> en
> suppe. Jeg skal lave hønsekødsuppe og kunne godt tænke mig at den skulle
> blive rigtig indbydende og klar. På forhånd tak.
> mvh
> Max
>
>



Hej

Du tager den kolde/lungne suppe og pisker nogle æggehvider ud i den. Nu
varmer du suppen op til den koger. Du vil opleve at æggethviderne klumper
sig sammen og lukker sig om urenhederne. Og de vil også komme op til
overfladen. Du kan skumme noget af det af med en hulske. Men hvis det skal
blive helt perfekt skal det sigtes igennem noget fintmasket bomuld. F.eks.
et viskesfykke eller en stofble. Når suppen er klaret tilsætter du urter
og kød.

/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408537
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste