Kære Henrik
Hvad mener du med rygter? Har lige tjekket deres tilbudskatalog, men der
fremgår ingen dejlig Amarone? Vil dog gå derned på søndag alligevel og hapse
et par flasker...
Mvh.
Kalle
"Du er hvad du spiser." <eurojunior@sol.dk> wrote in message
news:41c07791$0$148$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Der findes mange gode bøger om emnet, bl.a. Vin og vrøvl af Carlo Merolli.
> Desuden har samme skrevet i Politiken med Roald Als progtfulde tegninger
> til.
> Jeg er pt til syditalien. De producere gode og kraftfulde vine og er endnu
> ikke begyndt at producere kvantitet.
> Mange vinproducenter har en hjemmeside og der skal man se efter de små
> producenter under 10.000 flasker.
> Køb evt flere Barolo i flere prisklasser og se hvad du får ud af det.
> Efter
> min overbevisning skal Barolo modnes i fusti, altså store 500 L fade. her
> går modningen langsom. Mange producenter anvender små barriques, som
> hurtigt
> giver en smag af egetræ (tanin). Og såvidt jeg er orienteret er der stadig
> en diskussion om hvilken produktionsform, der er bedst for området.
> Du kan også være hurtig på søndag. Der går rygter om, at SuperBest sælger
> en
> forrygende Amarone fra Le ragose til 125 kr.
> Men vær tidlig for der er altid nogle der ikke skammer sig og køber alt.
>
> Henrik
>
>
> "Kalle Ågaard" <balrok@hostel.dk> skrev i en meddelelse
> news:41bd3d31$0$187$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>> Tak for det lange og gode svar
>> Det drejer sig netop om "Le terre" 1998 riserva, som du siger er bulk.
>> Men
>> skal de ikke anføre at det er en bulk vin? Lige netop denne vin fik
>> ellers
> 5
>> stjerner i vinavisen - dermed ikke sagt at det er en garant for god
>> kvalitet, men når den nu var på tilbud sååå...(den var sat 80,- ned til
>> en
>> hundredmand). Jeg bor lige ved siden af Supermarco og besøger det ofte,
> men
>> har du nogle mere specifikke vine du kan anbefale?
>>
>> Kalle
>>
>> "Du er hvad du spiser." <eurojunior@sol.dk> wrote in message
>> news:41bb1171$0$158$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> > Nu skriver du ikke, hvilken Barolo, du har købt, men Irma har ofte
>> > nogle
>> > slam-tilbud på Barolo, Amarone osv.
>> > Der stor godt nok Barolo på etiketten, men pris og kvalitet hænger ofte
>> > sammen. Vine som ovenstående er jeg personlig skeptisk overfor, hvis de
>> > koster under 200 kr. Eks. Terre di Barolo er en bulk barolo, der er
>> > produceret på billigste facon. Barolo er en stor vin fra de rigtig
> dygtige
>> > producenter, men dem mig bekendt har Irma ingen af pt. For at finde
>> > gode
>> > italienske vine, så kik på
www.vinhulen.dk
>> > Men alt dette er i virkeligheden smag og behag, selvom jeg mener, at de
>> > billige baroler udvander originalproduktet.Du får nok en vin, som du
>> > alligevel ikke kan kende fra andre franske bourgoner.
>> > Til and som jo er fed, vil jeg nok vælge enten en Campofiorin fra huset
>> > MASI. Det er en valpolicella, som er produceret efter ripasso metoden.
>> > Du kunne også prøve en dolcetto eller endnu bedre en Primitivio de
>> > Manduria.
>> > Men med vin ville jeg nok sætte mig mere ind i materialet. Vi taler jo
> om
>> > vine over 80 kr. også kan man godt tillade sig at blive skuffet.
>> > Bor du i kbh, så prøv Wiuff på Jagtvej eller Det italienske vinhus i
>> > Classensgade eller SuperMArco ude ved det nye Fisketorv.
>> >
>> > Held og lykke
>> >
>> > Henrik
>> > "Kalle Ågaard" <balrok@hostel.dk> skrev i en meddelelse
>> > news:41b9bd54$0$166$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>> >> Kære NG
>> >> Jeg har købt en Barolo i Irma i denne uge - og vil i den forbindelse
> høre
>> >> lidt meninger om Barolo og and. Hvordan går disse sammen?
>> >>
>> >> Mvh.
>> >> Kalle
>> >>
>> >>
>> >
>> >
>>
>>
>
>