|
| Hvad kan røget laks mon bruges til? Fra : moso97ad |
Dato : 08-12-04 18:03 |
|
Nogen idéer til hvad jeg skal lave af røget laks?
--
Mvh.
Morten
moso97ad-no-spam@yahoo.dk
(fjern -no-spam)
| |
Ole Stigaard (08-12-2004)
| Kommentar Fra : Ole Stigaard |
Dato : 08-12-04 18:26 |
|
On Wed, 8 Dec 2004 18:02:47 +0100, moso97ad <moso97ad-no-spam@yahoo.dk>
wrote:
> Nogen idéer til hvad jeg skal lave af røget laks?
Fiskelasagne? Normalt bruger vi godt nok røget hellefisk eller torsk, men
jeg vil tro, at røget laks også vil være lækkert i den sammenhæng.
Eller hvad med canneloni med spinat og laks?
Mvh Ole S
--
My mailaccount is not read. Please use news'ad'stigaard'dot'net
Jeg læser ikke post til denne adresse. Brug istedet
news'snabel-a'stigaard'prik'net
| |
NoMan (09-12-2004)
| Kommentar Fra : NoMan |
Dato : 09-12-04 00:37 |
|
Den her er bare kanon
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=3830
--
Det er fordi det er nemmere at læse - vi læser jo ikke nedfra og op.
Hvorfor skal man skrive svaret under det man svarer ?
Jeg blander mig jo heller ikke i hvilken parti du stemme på!
"moso97ad" <moso97ad-no-spam@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:41b733dc$0$92631$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Nogen idéer til hvad jeg skal lave af røget laks?
>
> --
> Mvh.
> Morten
>
> moso97ad-no-spam@yahoo.dk
> (fjern -no-spam)
>
>
| |
John Jessen (09-12-2004)
| Kommentar Fra : John Jessen |
Dato : 09-12-04 17:10 |
| | |
BHR (09-12-2004)
| Kommentar Fra : BHR |
Dato : 09-12-04 08:07 |
|
"moso97ad" <moso97ad-no-spam@yahoo.dk> wrote in message
news:41b733dc$0$92631$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Nogen idéer til hvad jeg skal lave af røget laks?
>
> --
> Mvh.
> Morten
>
mit bud, på en lynhurtig let ret fra "far´s bedste"
Pasta m. mascarpone og Laks.
250 g. Mascarpone
250 g. Dampet el. røget Laks i strimler
250 g. Pasta penne
30 g. Friskreven Grana Padano
1 bdt. snittede forårsløg
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
Kog pastaen, afdryp og hold den varm.
sauter forårsløgene let i olie, tilsæt Mascarpone og lad den smelte ved
svag varme, inden de resterende ingredienser tilsættes.
smag saucen til, og bland den med den varme pasta.
mvh
benny
| |
Peter Westh (09-12-2004)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 09-12-04 08:29 |
|
"moso97ad" <moso97ad-no-spam@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:41b733dc$0$92631$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Nogen idéer til hvad jeg skal lave af røget laks?
Du kan lave sushi med den - put den i Maki-ruller med avocado samt evt.
hakket koriander.
Men det lyder som om du har en vis mængde du skal have brugt - og så skal du
godt nok lave mange sushi.
/P
| |
Torben Madsen (09-12-2004)
| Kommentar Fra : Torben Madsen |
Dato : 09-12-04 14:56 |
|
Du kan lave laksetatar.
Til 4 personer.
300-350 g. røget laks som findeles meget.
Et lille fint hakket rødløg.
Fint hakket purløg, ca. en spiseskefuld.
Revet peberrod, ca. to teske fulde.
En æggeblomme. Brug evt. varmebehandlet.
Saften fra en halv limefrugt
Salt + peber.
Vend alle ingredienserne sammen. Formes med en spiseske til 4 kugler
Og anbringes på toppen af lidt blandet grøn salat.
med venlig hilsen
Torben Madsen
"moso97ad" <moso97ad-no-spam@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:41b733dc$0$92631$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Nogen idéer til hvad jeg skal lave af røget laks?
>
> --
> Mvh.
> Morten
>
> moso97ad-no-spam@yahoo.dk
> (fjern -no-spam)
>
>
| |
|
|