JARW, jamen så velbekomme da, jeg tror jeg nøjes med Cognacen....
Michael
"Per, Odense" <per@mailbox.dk> skrev i en meddelelse
news:41b739bf$0$56329$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> "Pastoren" <jens@post.tele.dk> wrote in message
> news:41b5f288$0$56257$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Sneppebrød
> > er der nogen her i gruppen der ved hvad det er ??
> >
> > Kab
>
> Jeg fandt en opskrift i en gammel bog. Jeg ved ikke hvor gammel, der er
ikke
> årstal i den, men den kostede 3 kr. og den næste opskrift er på urfugl, så
> den er nok ikke fra i går.
>
> Snepper.
> Indmaden af Snepperne hakkes fint med en Strimmel Spæk, et Æg røres i, og
> Dejgen smøres på Franskbrødsskiver. Snepperne, der er godt ombundet med
> Spæk, steges i Flommefedt i 10 - 12 Minutter. De sidste Par Minutter
lægges
> Brødet ved Siden af og steges med. Serveres saaledes, at Fuglenes lange
Næb
> stikkes gennem Laarbenene med Sneppebrødet ved Siden af. Naar Fedtet er
> skummet af, hældes den tiloversblevne Sky over Fuglene.
>
> (Marianne Budtz, Billig fransk Hverdags-Mad)
>
> Ikke så meget med fløde og cognac der - nej du spæk og flommefedt
> skal der til
>
> --
> MVH Per
>
>