On Tue, 30 Nov 2004 14:06:00 +0100, SA Gastronomi <svend@mad.dk> wrote:
> "Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
> news:41ac5551$0$86749$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> Linda Hedegaard Jensen wrote:
>> > Jeg har 500 g bankekød men aner ikke hvad jeg skal bruge det til. Er
>> der nogen der har en ide???
Du kan jp lave en potion "Bankekød" af det
Der er mange opskrifter på
nettet. Ellers kan du snøre dem med røgetspæk og lave benløsefugle. Eller
du kan skære det i mindre stykker og lave gullash eller skipperlapskovs.
>> Så er det sikkert inderlår. Det skal have lang tid (1-2 timer) så
>> gryderetter
Hvis det er inderlår hvilket jeg betvivler er det mørt og kan nærmest
spises råt. Det behøver derfor ikke have ret lang tid. Inderlår i
skiver/strimler/tern bruges mest til vok retter hvor kødet ikke skal
steges så længe.
>
> Passer ikke !
> Okseinderlår er mørt og bruges ofte til roast-beef.
Netop.
>
> Det er yderlåret der bruges til bankekød, og her passer det også med den
> lange tid.
>
> SA
Det er lige så sansynligt at der er anvendt klump til bankekød. Jeg bruger
i hvertfald aldrig andet. Med mindre kunden bestiller det.
Hvis de ikke ligefrem reklamere med det er det næppe inderlår. Fordi
indkøbsprisen er en del højere end klump og ydderlår. Ydderlår er dejlig
fast og derfor let at arbejde med derfor bruger jeg det mest til
benløsefugle. Eller saltet og kogt til pålæg.
/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"