>Er der nogen der vil dele nogen erfaringer med >anvendelse af kombiovnen
>som altså har mikro - varmluft og grill... evt. links til >opskrifter ?
>Ovnens brugsanvisning giver ikke rigtig nogle eksempler
Ja lidt erfaringer kan jeg da godt dele af...Og desuden tillykke med
nyerhvervelsen
Lige som dig har jeg ikke haft det store held på nettet. "Heldigvis" var der
en kogebog med i min pakke...Som ikke holder en meter!!! Den første gang jeg
skulle prøve en opskrift endte jeg med at skulle bruge dobbelt så langt tid
som der stod
Men ellers har jeg prøvet mig frem:
En ting vi bruger den meget til er grillet kyllingebryst eller ben: Et par
frosne bryster eller ben ind og tøs op under optøningsprogram (ca. 10 min)
(ved ikke om du har optøningsprogram, men ellers svag mikro til optøet). Ud
og krydres og ind under grillen ca. 20-30 på hver side og så en lækker salat
eller en skål ris til. NEMT!
Hvis du skal bage gærdej må det IKKE være ret højt. Da varmen kommer oppe
fra varmelegemet bliver brød og boller hurtigere brune/sorte på toppen end i
den almindelige ovn!
Fedtfattige frikadeller kan du lave i varmluften ligesom du ville gøre i en
almindelig ovn. Du skal bare ikke opvarme så stort et ovnrum!
Og så er det jeg elsker mest ved kombien det faktum at der sker ikke noget
hvis du glemmer tiden. Kombien slår selv fra når tiden løber ud. Hvis du
glemmer noget i den almindelig ovn har du hurtigt kulsort mad
God fornøjelse
Helle