"Dorthe" <dorthemus1@hotmail.com> wrote in message
news:419cee57$0$7223$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> D. 1. december skal vi til juletræ med hele byens dagpleje
>
> Vi skal have en ret mad med, men hvad skal man lige finde på? Er der
> nogen, der har en god idé til noget, der ikke tager for lang tid at lave?
>
> Vi er selv ved at være trætte af de keeedelige og gængse ting såsom
> frikadeller, tærter og pølsehorn
Steg et antal saltede og pebrede andebryster på panden med det ridsede skind
nedad først. Vend og steg færdig. Samlet stegetid cirka 15-20 minutter, det
må gerne være rosa indeni.
Imens ænderne steger piller og "båder" du rødløg og skærer gode æbler (Belle
de Boscoop for eksempel) i skiver uden kerner.
Tag ænderne af, læg dem i et fad.
Steg løg først og kom æblerne i. Når æblerne er så møre som du ønsker dem,
stænker du godt med en god Balsamico og salter. Vupti.
Du kan nu skære brysterne i skiver og lægge æble/løgcoulisen over - eller
blande det sammen.
Margrete