On Mon, 15 Nov 2004 09:03:45 +0100, "fam. Ager"
<dsl134977NOSPAM@vip.cybercity.dk> wrote:
>
>"Punish The Deed, Not The Breed." <ninja@ninjasen.dk> skrev i en meddelelse
>news:qbbfp0dv7dqkq35td73o3jjl0c0lh2jotk@4ax.com...
>> On 13 Nov 2004 22:49:17 GMT, Nette Stormlund <nette@stormlund.dk>
>> wrote:
>>
>>>Tak skal I have!
>>>
>>>Jeg prøver først Maxøe - og hvis jeg får en fri-dag i nær fremtid, kan det
>>>være jeg prøver slagteren - og hakker o.s.v.
>>>
>>>Hvad beder man egentlig om ?
>>>
>>>Komave - og lamme indvolde ?
>>>
>>>Uhm - lækkert at hakke, tror jeg
>>>
>>>Jeg er heldigvis ikke så sart........
>>>
>>>m.v.h.
>>>Nette
>>
>>
>> jeg tror ikke at du kan få det hos en slagter så skal det vist være
>> meget langt ude på landet, hvor de selv slagter ellers er det nok i
>> kødbyen , de andre gemmer nok ikke komaver
>------------------------------------
>
>Hej igen..
>
>Der er faktisk retter med komave, beregnet til menneskeføde.. i visse lande
>kan du få det som kebab og i andre sammenhæng.. jeg har faktisk en tysker
>som henter kallun hos mig, som spurgte på vegne af nogle venner, om de kunne
>få en hel mave til sig selv...((-:
det må da være en tyrker-tysker så
>men skal det købes hos en slagter, beder du om maven, det samme ved lam/får.
>min cairn er især begejstret for lammemave... og det er slet ikke så slemt
>at have med at gøre! og når det er hakket, kan du såmænd ikke se forskel på
>groft hakket fars og dette her..
>
>det består ikke af meget andet end muskler og hinder, der er ikke noget
>"slam" og snask, når det først er skyllet!. hvad man ellers kan forestille
>sig..
>og hvis man først har set begejstringen hos sin hund, når mades serveres, ja
>så fodrer man aldrig med tørkost igen.. ikke for mit vedkommende ihvertfald!
det er rigtig nok glæden er ikke til at overse
>mvh. marie
>