"Robert Hansen" <dsl72550@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:cm920g$2voh$1@news.cybercity.dk...
> Hej alle
>
> Nu har jeg endelig fået overtalt min mor til at prøve gås til jul i stedet
> for and. Jeg har fundet en opskrift fra frk. Jensen på stegt gås, så det
> kan
> jo kun blive en succes!
Hej, her knækker min film så!!?? Hvorfor i al verden vil du have gås fremfor
and? (anden er selvfølgelig federe, men det er jo kun jul én gang om året)
Køber i en frostand i Getto? Prøv i stedet at købe en dansk landand hos en
lokal producent - gerne en der har gået frit og snadret i et vandhul. Det er
en ganske anden oplevelse. Her i Aalborg, er der flere supermarkeder, der
sælger ferske ænder af en framragende kvalitet - fx. Salling.
> Men hvad er godt tilbehør (evt. lidt alternativt) til en gås?
> Vi er jo vant til brune kartofler, rødkål, æbler og svesker samt franske
> kartofler.
Hvis i alligevel ødelægger det med en gås, så kan i jo bare få almindelige
kartofler til...
De fleste bruger vel nøjagtig det samme tiol behør, hvadenten det er
flæskesteg, and eller gås?!
Mvh Tommy