- En sikker vinder med staniol + krydderurter - Skal det være
ekstra lækkert (nu hvor fisken er så flot) tænder du op i grill´en
og dropper vandbadet.
Flot fangst og velbekom
- Otte
Alex Linaa <
www.linaa.com> skrev:
>On 19 Oct 2004 19:15:26 GMT, Hans Mikkelsen
><pkbasti3bkbuller@0V4Z2mail.tele.dk
><> (slet 0V4Z2) wrote:
>
>>Mojn alle lystfiskere !!
>>Når det nu er sket,at man fanger
>>en havørred på 65 cm og lidt over 3
>>kg, så skynder man sig
>>selvfølgelig at "tage den ud" og ligge den i
>>fryseren til anvendelse ved en
>>festlig lejlighed.
>>Nu kommer så spørgsmålet: "Hvordan
>>tilbereder man sådan en fyr ?" Man
>>kan selvfølgelig skære den i
>>skiver og riste den på panden, men er der
>>nogen af jer, der har en rigtig
>>god opskrift på, hvodan man tilbereder
>>den f. eks. på en bradpande i ovnen ??
>
>Fyld bugen med smør, persille,
>groft salt, et hakket rødløg, og et par
>laurbærblade.
>Pak fisken ind i staniol, og sæt
>den i vandbad i ovnen ved 200 grader.
>Jeg plejer at beregne 20 min. pr.
>kg., men fisken er færdig når
>skindet slipper, så tjek den en
>gang imellem.
>
>Tilbehøret kunne være hvide
>kartofler med smør og persille.
>
>Velbekomme
>/Alex