/ Forside / Interesser / Fritid / Lystfiskeri / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Lystfiskeri
#NavnPoint
molokyle 2204
srhansen 1625
CLAN 1346
pbp_et 1163
dabj 1025
katekismus 904
Splitcane 889
dova 700
Nordsted1 679
10  arne.jako.. 660
Opskrift på Havørred
Fra : Hans Mikkelsen


Dato : 19-10-04 20:15

Mojn alle lystfiskere !!
Når det nu er sket,at man fanger en havørred på 65 cm og lidt over 3
kg, så skynder man sig selvfølgelig at "tage den ud" og ligge den i
fryseren til anvendelse ved en festlig lejlighed.
Nu kommer så spørgsmålet: "Hvordan tilbereder man sådan en fyr ?" Man
kan selvfølgelig skære den i skiver og riste den på panden, men er der
nogen af jer, der har en rigtig god opskrift på, hvodan man tilbereder
den f. eks. på en bradpande i ovnen ??
Mvh
Hans


 
 
Ukendt (19-10-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 19-10-04 21:00

On 19 Oct 2004 19:15:26 GMT, Hans Mikkelsen
<pkbasti3bkbuller@0V4Z2mail.tele.dk> (slet 0V4Z2) wrote:

>Mojn alle lystfiskere !!
>Når det nu er sket,at man fanger en havørred på 65 cm og lidt over 3
>kg, så skynder man sig selvfølgelig at "tage den ud" og ligge den i
>fryseren til anvendelse ved en festlig lejlighed.
>Nu kommer så spørgsmålet: "Hvordan tilbereder man sådan en fyr ?" Man
>kan selvfølgelig skære den i skiver og riste den på panden, men er der
>nogen af jer, der har en rigtig god opskrift på, hvodan man tilbereder
>den f. eks. på en bradpande i ovnen ??

Fyld bugen med smør, persille, groft salt, et hakket rødløg, og et par
laurbærblade.
Pak fisken ind i staniol, og sæt den i vandbad i ovnen ved 200 grader.
Jeg plejer at beregne 20 min. pr. kg., men fisken er færdig når
skindet slipper, så tjek den en gang imellem.

Tilbehøret kunne være hvide kartofler med smør og persille.

Velbekomme
/Alex

Carsten Otte (20-10-2004)
Kommentar
Fra : Carsten Otte


Dato : 20-10-04 18:19

- En sikker vinder med staniol + krydderurter - Skal det være
ekstra lækkert (nu hvor fisken er så flot) tænder du op i grill´en
og dropper vandbadet.

Flot fangst og velbekom
- Otte


Alex Linaa <www.linaa.com> skrev:
>On 19 Oct 2004 19:15:26 GMT, Hans Mikkelsen
><pkbasti3bkbuller@0V4Z2mail.tele.dk
><> (slet 0V4Z2) wrote:
>
>>Mojn alle lystfiskere !!
>>Når det nu er sket,at man fanger
>>en havørred på 65 cm og lidt over 3
>>kg, så skynder man sig
>>selvfølgelig at "tage den ud" og ligge den i
>>fryseren til anvendelse ved en
>>festlig lejlighed.
>>Nu kommer så spørgsmålet: "Hvordan
>>tilbereder man sådan en fyr ?" Man
>>kan selvfølgelig skære den i
>>skiver og riste den på panden, men er der
>>nogen af jer, der har en rigtig
>>god opskrift på, hvodan man tilbereder
>>den f. eks. på en bradpande i ovnen ??
>
>Fyld bugen med smør, persille,
>groft salt, et hakket rødløg, og et par
>laurbærblade.
>Pak fisken ind i staniol, og sæt
>den i vandbad i ovnen ved 200 grader.
>Jeg plejer at beregne 20 min. pr.
>kg., men fisken er færdig når
>skindet slipper, så tjek den en
>gang imellem.
>
>Tilbehøret kunne være hvide
>kartofler med smør og persille.
>
>Velbekomme
>/Alex


Aske (19-10-2004)
Kommentar
Fra : Aske


Dato : 19-10-04 22:23


Grillet ørred
med solskinsdressing
1½ kg ørred til 4 personer.

Fisken renses og snittes 6 gange på tværs på hver side.

solskinsdressing
1 spsk. smør
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. sennep (gerne fiskesennep)
1 tsk. paprika
1 tsk. Piripiri eller en fintsnittet chilli
1 spsk. hvidvinseddike

smørret smeltes og krydderierne blandes i. Fiskene vendes og smøres godt
ind både i snittene og indvendig, med dressingen.

herefter 10 minutter på grillen, vendes + 10 minutter på den anden side.
hertil serveres fennikel og hvide kartofler med dild eller persilledrys,
og evt. 18% Creme Fraise med peberrod
( grilles i ovn)


"Hans Mikkelsen (slet 0V4Z2)" <pkbasti3bkbuller@0V4Z2mail.tele.dk> skrev i
en meddelelse news:10982134870.28953455085821@dtext.news.tele.dk...
> Mojn alle lystfiskere !!
> Når det nu er sket,at man fanger en havørred på 65 cm og lidt over 3
> kg, så skynder man sig selvfølgelig at "tage den ud" og ligge den i
> fryseren til anvendelse ved en festlig lejlighed.
> Nu kommer så spørgsmålet: "Hvordan tilbereder man sådan en fyr ?" Man
> kan selvfølgelig skære den i skiver og riste den på panden, men er der
> nogen af jer, der har en rigtig god opskrift på, hvodan man tilbereder
> den f. eks. på en bradpande i ovnen ??
> Mvh
> Hans
>



Benny Fly (20-10-2004)
Kommentar
Fra : Benny Fly


Dato : 20-10-04 21:27

Hvad med gravad?:

Jeg bruger 1 del sukker og en del groft salt. Dertil en teskefuld peber pr.
halvkilo saltblanding. Gerne en peberblanding, f.eks citronpeber.

Filéen dækkes med saltblandingen på kødsiden. saltblandingen dækkes med
tørret dild. Dilden dækkes igen med et nyt lag saltblanding. Den anden filet
lægges ovenpå med kødsiden mod saltblandingen. Det hele lægges i en
plasticpose, der lukkes tæt.

Lægges i køleskabet med et fad ovenpå til at lave lidt pres. Vendes morgen
og aften i to døgn. Fisken skylles i vand. Er kødet blevet lidt for hårdt
kan det lægges i vand 1/2 til to timer. Ny dild kommes på, gerne
friskklippet. Serveres i tynde skiver med dressing. Fisken kan holde sig en
uge i køleskabet.

mvh Benny

Hans Mikkelsen (slet 0V4Z2) <pkbasti3bkbuller@0V4Z2mail.tele.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:10982134870.28953455085821@dtext.news.tele.dk...
> Mojn alle lystfiskere !!
> Når det nu er sket,at man fanger en havørred på 65 cm og lidt over 3
> kg, så skynder man sig selvfølgelig at "tage den ud" og ligge den i
> fryseren til anvendelse ved en festlig lejlighed.
> Nu kommer så spørgsmålet: "Hvordan tilbereder man sådan en fyr ?" Man
> kan selvfølgelig skære den i skiver og riste den på panden, men er der
> nogen af jer, der har en rigtig god opskrift på, hvodan man tilbereder
> den f. eks. på en bradpande i ovnen ??
> Mvh
> Hans
>



bjarne rasmussen (21-10-2004)
Kommentar
Fra : bjarne rasmussen


Dato : 21-10-04 18:20

Hej Hans.
Prøv dette link.
Der er mange gode opskrifter.
http://www.maduniverset.dk/show_kategori.phtml?katid=19

Mvh. Bjarne.

"Hans Mikkelsen (slet 0V4Z2)" <pkbasti3bkbuller@0V4Z2mail.tele.dk> skrev i
en meddelelse news:10982134870.28953455085821@dtext.news.tele.dk...
> Mojn alle lystfiskere !!
> Når det nu er sket,at man fanger en havørred på 65 cm og lidt over 3
> kg, så skynder man sig selvfølgelig at "tage den ud" og ligge den i
> fryseren til anvendelse ved en festlig lejlighed.
> Nu kommer så spørgsmålet: "Hvordan tilbereder man sådan en fyr ?" Man
> kan selvfølgelig skære den i skiver og riste den på panden, men er der
> nogen af jer, der har en rigtig god opskrift på, hvodan man tilbereder
> den f. eks. på en bradpande i ovnen ??
> Mvh
> Hans
>



bjarne rasmussen (21-10-2004)
Kommentar
Fra : bjarne rasmussen


Dato : 21-10-04 18:26

Hej igen Hans.
Der er lige et link mere her.
http://www.fiskesiden.dk/fiskeopskrifter.php?&offset=80&id=

Mvh. Bjarne.

"Hans Mikkelsen (slet 0V4Z2)" <pkbasti3bkbuller@0V4Z2mail.tele.dk> skrev i
en meddelelse news:10982134870.28953455085821@dtext.news.tele.dk...
> Mojn alle lystfiskere !!
> Når det nu er sket,at man fanger en havørred på 65 cm og lidt over 3
> kg, så skynder man sig selvfølgelig at "tage den ud" og ligge den i
> fryseren til anvendelse ved en festlig lejlighed.
> Nu kommer så spørgsmålet: "Hvordan tilbereder man sådan en fyr ?" Man
> kan selvfølgelig skære den i skiver og riste den på panden, men er der
> nogen af jer, der har en rigtig god opskrift på, hvodan man tilbereder
> den f. eks. på en bradpande i ovnen ??
> Mvh
> Hans
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177547
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408797
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste