/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Chokoladekage ???
Fra : Jan Pedersen


Dato : 14-10-04 14:48

Hej

Nogen der kan ryste en god opskrift ud af ærmet ?


På forhånd tak

Jan



 
 
Mus (14-10-2004)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 14-10-04 17:51


Jan Pedersen <cuk@cuk.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:416e8380$0$202$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej
>
> Nogen der kan ryste en god opskrift ud af ærmet ?
>
>
> På forhånd tak
>
> Jan
>
>

Denne her er super god og billig. Lidt klæbrig i konsistensen. Ikke så høj
en kage. Super god dagen efter den er bagt.

800 g. mel
200 g. kakao
2 tesk. natron
600 g. Sukker
1 l. appelsin juice
8 æg
400 g. smeltet margarine.


Æg og sukker piskes hvidt,
Mel, kakao og natron blandes.
Kom på skift juice og melblandingen i æggemassen
tilsidst tilsættes det smeltede margarine.
Kommes i en brade plade der er smurt eller med bageparpir.
Bages ved 175 grader i ca 35 min.

Mens kagen er varm kkan der kommes mørk pålægschokolade på som glasur, eller
deu kan vente til den er kold og lave en alm. kakaoglasur og evt. pynte den
med drys oven på glasuren.

LN



Niels Elgaard Larsen (15-10-2004)
Kommentar
Fra : Niels Elgaard Larsen


Dato : 15-10-04 18:50

Jan Pedersen skrev:

> Hej
>
> Nogen der kan ryste en god opskrift ud af ærmet ?

Fernand Point Chokoladekage

Ingredienser (til 4 personer)


100 g smør
100 g mel
100 g chokolade
100 g sukker
4 æg

Pisk æggeblommer og sukker Tilsæt mel og smeltet chokolade. Pisk
æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen. Det er æggehviderne der
får dejen til at hæve. Man kan evt komme groft hakkede chokoladestykker i
dejen.
Kommes i en smurt form. Ikke tykkere end 3-4 cm. Bages ved middel varme i
20-30 minutter.

--
Niels Elgaard Larsen
http://www.agol.dk/elgaard

Inge Marie Kramer (22-10-2004)
Kommentar
Fra : Inge Marie Kramer


Dato : 22-10-04 12:13

Her er "Mors chokoladekage"

75 g smør ell. plantemarg.
300 g sukker
2 æg
300 g mel
50 g kakao
2 dl. helst kærnemælk ellers sødmælk
1 tskf. natron (5g)
1 tskf. bagepulver (5g)
½ tskf. vaniliesukker (2,5g)

Pynt: Reven chokolade og glasur af 200 g flormelis og ca. 2 spskf. kogende
vand.

Fedstoffet blødgøres og røres godt med sukkeret til en ensartet masse,
hvorefter æggene (under stadig omrøring) tilsættes et ad gangen. De
resterende ingredienser sigtes sammen med melet og det hele røres til en
ensartet masse, som hældes i en smurt bradepande.

20 min. ved 190 gr.




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408538
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste