tak for svaret, Susanne
bj
"Susanne" <denlillevampyr@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:416784e6$0$177$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "bj" <b_hoejgaard75@mail.dk> skrev
>
> ".."
> >
> > Er der nogen der kan fortælle noget om det? Mælken var i
konservesdåse...
> ".."
>
>
> Ja, jeg stillede samme spørgsmål for nogle måneder siden
>
> Jeg havde læst opskriften på en chokoladekage i en bog af engelsk
oprindelse
> og dérovre bruger de jo "condensed milk" en del - i den opskrift stod
der
> også at dåsen skulle stå og simre i 3½ time og den er god nok - som du
kan
> se på linket herunder
>
http://groups.google.com/groups?hl=da&lr=&threadm=MPVMc.27358%24Vf.1520678%4
0news000.worldonline.dk&rnum=2&prev=/groups%3Fhl%3Dda%26lr%3D%26scoring%3Dd%
26q%3Dkondenseret%2Bm%25C3%25A6lk%26meta%3Dgroup%253Ddk.*
>
> Søg evt. også på "kondenseret mælk" på groups.google.com - der får du
også
> lidt info om hvor du kan købe det osv.
>
> Håber det virker - jeg har endnu ikke forsøgt, men dåserne med condensed
> milk er indkøbt, så jeg må snart i gang!
>
> Mvh.
> Susanne.
>
>