"Johnny A." skrev d. 21-09-04 19:28 dette indlæg :
> Hej i gruppen,
>
> Jeg har fra tid til anden set lystfiskere agne deres kroge med hårde
og
> tørre sildestykker enten i form af små firkanter til fladfisk eller
større
> stykker til torsk eller lignende. Det er jo egentligt meget smart, da
det jo
> sidder godt fast på krogen i modsætning til frisk sild, som ikke
holder til
> så meget, i hvert fald ikke til de lange kast.
>
> Når jeg har spurgt dem, har de svaret med, at de har saltet det. Men
det er
> jo ikke sådan bare lige, da der jo er en masse væske der skal sies fra
osv.
>
> Mit spørgsmål er så, om der er nogen, der kender nogle smarte måder at
gøre
> det på og også om værdien af agnene, når de er udtørret sådan?
>
>
>
> --
> -----------------------------
> Mvh
> Johnny A.
>
>
>
> Hej Johnny.
Jeg kender ikke lige fidusen med tørre sildestykker, men jeg plejer selv
at bruge horfiskestrimler, som ikke så nemt ryger af krogen under kast.
Jeg klipper nogle fileer i strimler med en saks, det er det nemmeste, og
putter en lille håndfuld i en frostpose og lægger den i fryseren. På den
måde har jeg altid noget agn når jeg skal på tur.
Knæk og bræk.
Peter
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"