"TBJ" <bruus [snabela] os.dk> wrote in message
news:41468b47$0$265$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Kristina Søndergaard" <kristina@s-andreassen.dk> skrev i en meddelelse
> news:41467b0e$0$312$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Min mand har været rigtig uheldig og har fået slukket fryseren da han
> malede
> >
Nu står jeg med 2 store oksemørbrader. Hvad søren kan jeg da lave af
> > dem, jeg lige kan fryse ned igen?? Nogle gode ideer? Jeg ved sørme da
hvad
> > jeg skal lave i dag....
> >
> > - Kristina Andreassen
> >
>
>
> Har de været længe ved stuetemp? Eller har de kun været delvist optøet?
Hvis
> det sidste er tilfældet, så smid dem bare i fryseren igen, det kan de
> sagtens holde til. Men lad være med at have dem liggende i 2 år så.
> Alternativt, kan du skære dem til bøffer og stege dem LET, så de kan tåle
en
> tur mere på panden uden at blive grå - det kan du selvfølgelig også gøre
med
> de hele mørbrad, hvis du foretrækker hel steg.
>
> Mvh Tommy
> - madglad amatør
>
>
Nej de har ikke været længe ved stuetemp. men er kun lige tøet op. Tror jeg
vil prøve at fryse dem igen og så bare koge suppe af alle kyllingerne