Kristina Bjerring wrote:
> "Rikke Nielsen" skrev i en meddelelse:
>
> [klippe klistre]
>
>> det jeg vil høre
>> er om sådan en rulle kan fryses..??...
>> Hvordan er det så at bruge, efter frysningen...???....
>> Hvh. Rikke Navne.
>
> Hejsa
>
> Da vi havde amerikanere på besøg i julen, blev de så vilde med vores
> marcipan, at de købte adskillige ruller med hjem, som de har frosset
> ned. Ifølge dem er det stadig rigtigt godt (tag højde for, at det er
> amerikanske smagsløg
)
>
> Kristina
Du kan jo give dem en opskrift på hjemmelavet marcipan, så de ikke skal
forslæbe sig når de er herovre :)
Det er meget nemt at lave, og smager rigtig godt (det er sødere end det du
køber i butikkerne).
Det består af smuttede mandler, flormelis og en lille smule vand, som du
bare kommer i en food-processor og kværner rundt til det ligner marcipan.
Jeg kan desværre ikke huske de rigtige forhold, men mener at der er lige
dele flormelis og mandler, og så vand efter behov (noget i retning af 4
spiseskefulde vand til 250 g mandler + 250 g flormelis). Man kan også komme
lidt valnødder i, det giver
det en god smag.
Men hvordan det opfører i en fryser ved jeg ikke.
Devast8or