Det er en fin opskrift, tak for det.... men jeg skal lige høre....
kransexx......hvad er det og kan det ikke købes i supermarkeder.
Mvh. Rikke.
"Klumse" <nitusse@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:xt5Qc.29198$Vf.1745853@news000.worldonline.dk...
> Hej Gruppe.
>
> Jeg kender en som er bager.
> Han har så givet og bagt den slags jordbærkage sammen med mig og en anden,
> som man kan købe hos de fleste bager. Men alle kender dem nok.
>
> Jeg tænkte bare jeg ville dele opskriften med jer andre her inde
og
der
> er nok til 6- 7personer.
>
> Linsedejen (bunden):
> 300g mel, 200g smør (lur), 60g flormelis.
> Disse ting røres godt sammen til en dej og kommes i en tærteform.
> Dejen må ikke være mere end 1 cm tyk, gerne lidt tynder.
>
> "Fyld":
> 250g sukker, 250g kransexx ( det kan købes ved næsten alle bager), 250g
smør
> (Kærgården)
> Disse ting røres godt sammen. Tilsæt 1/4L. æg (va. 5stk.) og de tilsættes
> lidt ad gangen.
> Massen fyldes på linsedejen i tærteformen og bages ved 220 graden i ca.
> 20-30 min.
> kagen skal være rimlig lysebrun ovenpå.
>
> "snasket oven på kagen":
> kagekrem laves (i pose, i pulverform) og der piskes 1/4L. piskefløde.
> Disse to ting skal blandes sammen.
> Til sidst smeltes der chokolade som skal smøres på efter kagen er rimlig
> afkølet.
> Chremen kommes på + jordbær i halve skiver.
>
> Ved bageren kommes der så gele på. med det er sådan noget med ekstra
> jordbærsmag og det skal på lige efter det har været oppe og koge. så den
kom
> ikke på vores kage, og ved ikke hvordan det laves.
>
> Håber der sidder nogle og får lyst til at prøve og bage den/dem..
>
> Mange Hilsner Anita.
>
>