/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bulgur
Fra : nuser


Dato : 30-07-04 13:16

Har købt subj. på Bazar Vest men da jeg ikke er specielt god til tyrkisk
(faktisk kan jeg intet) ved jeg ikke helt hvordan man tilbereder dette.
Nogle der kan hjælpe med opskrift på tilberedning + Og evt. har nogle ekstra
ordinære gode opskrifter som de vil dele med mig ?

Mener at jeg på et tidspunkt har fået noget gult bulgur med rødløg, rød
peber og forårsløg som en del af en salatbar men ved ikke helt hvordan man
lige laver det.



 
 
B.E.S. (30-07-2004)
Kommentar
Fra : B.E.S.


Dato : 30-07-04 13:22


"nuser" <tortieSKRABVÆK@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:410a3bcf$0$226$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Har købt subj. på Bazar Vest men da jeg ikke er specielt god til tyrkisk
> (faktisk kan jeg intet) ved jeg ikke helt hvordan man tilbereder dette.
> Nogle der kan hjælpe med opskrift på tilberedning + Og evt. har nogle
ekstra
> ordinære gode opskrifter som de vil dele med mig ?
>
> Mener at jeg på et tidspunkt har fået noget gult bulgur med rødløg, rød
> peber og forårsløg som en del af en salatbar men ved ikke helt hvordan man
> lige laver det.
>

Prøv at kigge på
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/land/land-2.php?id=238


hilsen elisabeth



Kevin Edelvang (31-07-2004)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 31-07-04 15:59

"nuser" <tortieSKRABVÆK@ofir.dk> skrev

> Nogle der kan hjælpe med opskrift på tilberedning + Og evt. har nogle
ekstra
> ordinære gode opskrifter som de vil dele med mig ?

Bulgur koges kort tid i vand efter anvisning på pakken. Et godt tid er at
skifte vandet
ud med en suppe eller boullion, f.eks. kylling. Det smager dejligt. Mange er
vilde med at tilsætte
citronsaft bagefter, men mulighederne er uanede.

> Mener at jeg på et tidspunkt har fået noget gult bulgur med rødløg, rød
> peber og forårsløg som en del af en salatbar men ved ikke helt hvordan man
> lige laver det.

Det lyder som en art tabouleh, en dejlig salat, som kan laves sådan:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=9357

Mvh
Kevin Edelvang



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste