|
| Hvordan smager akacie-honning? Fra : Steen Suder, privat |
Dato : 16-07-04 13:58 |
|
Jeg står med en opskrift hvori, der er nævnt en smule akacie-honning.
Det er ikke noget vi har i forvejen. Derimod har vi alm. honning; kan
det bruges?
Hvordan smager akaciehonning i det hele taget?
--
Steen Suder
Prøv at forestille dig, at du er en anden, og læs så din artikel igennem
inden du sender den. Alle har interesse i, at du staver og formulerer
dig, så godt du kan. På den måde forstås det lettere, hvad du skriver.
| |
anders (16-07-2004)
| Kommentar Fra : anders |
Dato : 16-07-04 16:38 |
|
"Steen Suder, privat" skrev:
> Jeg står med en opskrift hvori, der er nævnt en smule akacie-honning.
> Det er ikke noget vi har i forvejen. Derimod har vi alm. honning; kan
> det bruges?
Personligt ville jeg ikke have nogle skrumpler med at bruge almindelig
honning. Men akacie-honning er flydende, så det kan være nemmere at have med
at gør til madlavning.
> Hvordan smager akaciehonning i det hele taget?
Hmmm... Svært spørgsmål! Hvordan smager en avocado?
Akacie-honning smager af... honning.
Mvh
anders - der undskylder det sidste svar!
| |
Peter Westh (22-07-2004)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 22-07-04 12:00 |
|
"Steen Suder, privat" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
news:40f7d0e7$0$242$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
> Jeg står med en opskrift hvori, der er nævnt en smule akacie-honning.
> Det er ikke noget vi har i forvejen. Derimod har vi alm. honning; kan
> det bruges?
>
> Hvordan smager akaciehonning i det hele taget?
Relativt neutralt. Om du kan erstatte med andet, afhænger nok af
sammenhængen.
/Peter
| |
Ruth Nielsen (23-07-2004)
| Kommentar Fra : Ruth Nielsen |
Dato : 23-07-04 21:57 |
|
"Peter Westh" skrev i en meddelelse
> "Steen Suder, privat" skrev i en meddelelse
> > Jeg står med en opskrift hvori, der er nævnt en smule akacie-honning.
> > Det er ikke noget vi har i forvejen. Derimod har vi alm. honning; kan
> > det bruges?
> > Hvordan smager akaciehonning i det hele taget?
> Relativt neutralt. Om du kan erstatte med andet, afhænger nok af
> sammenhængen.
Ofte bliver akaciehonning valgt, fordi det er mere flydende end anden
honning, der jo sommetider kan være temmelig fast. Hvis det skal røres
ud, i fx en dressing, er det noget nemmere at bruge netop akaciehonning.
Det er rigtigt at smagen er mere lys og neutral.
Ruth
| |
|
|