susanne græsborg <susgrasborg@os.dk> skrev:
>Hej. Jeg mangler en opskrifte på
>maskeret blomkål. Den skal være kold. Er
>der nogen der kan hjælpe
>Susanne
Dampet blomkål med rejer:
1 blomkålshoved, 150 g. store rejer, 2 hårdkogte æg og lidt salt
dressing: 1½ dl. cremefraiche 18%, lidt karry, 2-3 spsk. mælk,
salt og peber.
Kog 3-4 cm. vand tilsat salt op i en gryde. Skær kålen fri for
blade og den nederste grove del af stokken. Læg hovedet i vandet,
og læg låg på. Damp hovedet i 12-15 min., alt efter hovedets
størrelse, og hvor kogt det skal være. Dryp rejerne af og rør
dressingen. Tag hovedet op, og lad det dryppe af på et
viskestykke, inden det anrettes med dressing, rejer og æggebåde
omkring. Drys lidt karry på, og server med et godt brød.
Vh. Mette
|