On Wed, 14 Jul 2004 22:15:49 +0200, "Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> wrote in
dk.kultur.mad+drikke:
>Hejsa
>
>"Gerner" <nospamadres@postkasse.org> wrote in message
>news:dj4bf01gr94k3vb21ot9t6jn6h3nfb50u3@4ax.com...
>> Hvordan forberedes f.eks. kyllingfileter eller andre kyllingstykker til
>> friturestegning ?
>
>Jeg plejer at lave en dej ala pandekagedej, som jeg snasker stykkerne ind i,
Nåhja, det har jeg da set i nogle BBC madprogrammer. Mælk, æg, salt, og mel ?
>for en direkte friturestegning af kyllingestykker, gør dem tørre..
Det var det jeg var bange for.
>Måske kan du bruge den her link til noget:
>
http://www.recipesource.com/misc/copycat/kfc/
>
>Mvh Hauge
>
--
Gerner
1493WU/7040hrs