Hej Lone.
Jeg prøvede din opskrift med succes i går. Tak for hjælpen.
MVH
Jon Lykke
"lone nielsen" <lone.nielsenSLET@tdcadsl.dk> wrote in message
news:40eabeaa$0$202$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "Jon Lykke" <Jonlykke@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:40ea2874$0$205$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > En lækker opskrift på Blomkål gratin?
> >
> > ...ligeså, kan man lave gratin i et ildfast fad, som ikke er højere 6
cm?
> > (Min mor plejer og lave det i et 15 cm højt glasfad)
> >
> > Det kunne være lækker og få en god gratin til aftensmad.
> >
> > En god dag til gruppen.
> >
> >
> > MVH
> >
> > Rock_on
> >
> > Hej
> Her er en opskrift fra frk. Jensens kogebog og den er bare god
>
> Gratindej
> 1 dl mel
> 50-60 g smør/margarine
> 3 dl mælk/suppe
> 3-4 øg
> ca. ½ tsk salt
> peber
>
> Mel og mælk røres til en jævning, fedtstoffet tilsættes og sovsen koges
> under omrøring, til den er glat og blank.
> Når dejen er lidt afkølet røres æggeblommerne i en efter en og med kraftig
> omrøring mellem hver. Endelig vendes de meget stift piskede hvider
> forsigtigt i, og fyldet blandes med let hånd i dejen, før den hældes op i
et
> smurt ovnfast fad, strøet med rasp. Bages ca. 1 time ved ca. 200 grader og
> serveres omgående, for at den ikke falder sammen.
>
> Blomkålen pilles i buketter og koges næsten møre.
> De blandes forsigtigt i til sidst.
>
> Jeg plejer at komme nogle skinketern i det smager bare godt. Og det er
bare
> nemt at gå til.
>
> Jeg håber at det lykkedes for dig, for vi er bestemt glad for denne ret.
>
> Venlig hilsen Lone
>
>
> ---
> Outgoing mail is certified Virus Free.
> Checked by AVG anti-virus system (
http://www.grisoft.com).
> Version: 6.0.714 / Virus Database: 470 - Release Date: 02-07-2004
>
>