Hej alle sammen
Jeg håber, jeg er landet i den rette gruppe. Hvis ikke undskylder jeg på
forhånd og beder om hjælp til det rette sted.
Jeg har netop idag investeret i en af de her combiovne, som både har micro-,
grill- og varmluftseffekt. Den gamle micro brød sammen og da vi ellers kun
har et gammelt komfur med en gammel traditionelovn, virkede det fornuftigt
at investere i sådan en sag.
Jeg har så nu læst mig frem til, at man faktisk kan bruge funktionerne
sammen (altså kombineret). Eksempelvis micro+varmluft eller micro+grill.
Spørgsmålet er så nu, hvornår dette kan være en god idé.
Skulle jeg eksempelvis lave en steg ville jeg jo normalt bare bruge
varmluftsfunktionen. Men måske kunne der være fordele i at bruge en
kombination?
Kort sagt er jeg i tvivl om, hvornår det er smart/godt at bruge de
forskellige effekter i kombination. Hjælp mig til at blive klogere.
Findes der kogebøger til dette (i en almindelig kogebog står der jo som
regel blot at maden skal have x minutter i ovnen på en given temperatur)?
Måske hjemmesider med forskellige vejledninger og opskrifter?
På forhånd tak.
Mange hilsner
Puk