|
| tørret lever/hjerte Fra : fam. Ager |
Dato : 19-06-04 18:29 |
|
Hej derinde..
hvordan bærer jeg mig ad med tørring af lever/hjerte i ovnen? hvor høj
temperatur og hvor længe sådan cirka?, hvad med kallun, det kan vel også
bearbejdes på den måde..
På forhånd tak!
mvh. Marie
| |
Hanne (19-06-2004)
| Kommentar Fra : Hanne |
Dato : 19-06-04 19:03 |
|
"fam. Ager" <dsl134977NOSPAM@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:cb1t4m$s2l$1@news.cybercity.dk...
> Hej derinde..
>
> hvordan bærer jeg mig ad med tørring af lever/hjerte i ovnen? hvor høj
> temperatur og hvor længe sådan cirka?, hvad med kallun, det kan vel også
> bearbejdes på den måde..
>
> På forhånd tak!
> mvh. Marie
>
>
Hej Marie
Du koger lever til der lidt rød inden i, køler det af, skær det i meget små
stykker(1x1 sentimeter), ligger der i bradepanden på bage papir, sætter
ovnen på 160 gr. der står leveren til der er så tør som du vil have det (ca.
1 time), der skal flyttes lidt rundt på stykkerne en gang i mellem.
alt kan vel tørres så prøv dig lidt frem.
Hilsen Hanne.
| |
fam. Ager (19-06-2004)
| Kommentar Fra : fam. Ager |
Dato : 19-06-04 19:46 |
|
"Hanne" <cortsen@oncable.dk> skrev i en meddelelse
news:40d47fc0$0$258$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
> "fam. Ager" <dsl134977NOSPAM@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
> news:cb1t4m$s2l$1@news.cybercity.dk...
> > Hej derinde..
> >
> > hvordan bærer jeg mig ad med tørring af lever/hjerte i ovnen? hvor høj
> > temperatur og hvor længe sådan cirka?, hvad med kallun, det kan vel også
> > bearbejdes på den måde..
> >
> > På forhånd tak!
> > mvh. Marie
> >
> >
> Hej Marie
>
> Du koger lever til der lidt rød inden i, køler det af, skær det i meget
små
> stykker(1x1 sentimeter), ligger der i bradepanden på bage papir, sætter
> ovnen på 160 gr. der står leveren til der er så tør som du vil have det
(ca.
> 1 time), der skal flyttes lidt rundt på stykkerne en gang i mellem.
> alt kan vel tørres så prøv dig lidt frem.
>
> Hilsen Hanne.
--------------------------------------------------------------
Tak Hanne!
hvor længe kan det holde sig, inden det bliver mistænksomt?
mvh.marie
| |
Ulla (19-06-2004)
| Kommentar Fra : Ulla |
Dato : 19-06-04 20:31 |
|
Hej Rie
Dangang jeg lavede tørret lever, kogte jeg den en halv timestid - skar den i
små firkanter og tørrede den i ovenen i ca 3 timer ved 120 grader, Så holder
det i flere måneder, du må bare ikke putte det i en plasticbøtte, det skal
opbevares i papirspioser eller i en lille bastkurv.
God fornøjelse - det stinker ad h...... til, men får du lavet for meget,
elsker mine hunde det også.
Ulla
| |
Heidi Jensen (19-06-2004)
| Kommentar Fra : Heidi Jensen |
Dato : 19-06-04 20:51 |
|
"Ulla" <kennel@samolon.dk> skrev i en meddelelse
news:40d4945b$0$261$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej Rie
> Dangang jeg lavede tørret lever, kogte jeg den en halv timestid - skar den
i
> små firkanter og tørrede den i ovenen i ca 3 timer ved 120 grader, Så
holder
> det i flere måneder, du må bare ikke putte det i en plasticbøtte, det skal
> opbevares i papirspioser eller i en lille bastkurv.
> God fornøjelse - det stinker ad h...... til, men får du lavet for meget,
> elsker mine hunde det også.
> Ulla
>
>
Ja Rie....
Og MINE :0)
Heidi
| |
fam. Ager (19-06-2004)
| Kommentar Fra : fam. Ager |
Dato : 19-06-04 21:50 |
|
"Heidi Jensen" <beardie_s@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:40d49932$0$222$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> "Ulla" <kennel@samolon.dk> skrev i en meddelelse
> news:40d4945b$0$261$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > Hej Rie
> > Dangang jeg lavede tørret lever, kogte jeg den en halv timestid - skar
den
> i
> > små firkanter og tørrede den i ovenen i ca 3 timer ved 120 grader, Så
> holder
> > det i flere måneder, du må bare ikke putte det i en plasticbøtte, det
skal
> > opbevares i papirspioser eller i en lille bastkurv.
> > God fornøjelse - det stinker ad h...... til, men får du lavet for meget,
> > elsker mine hunde det også.
> > Ulla
> >
> >
>
> Ja Rie....
>
> Og MINE :0)
>
> Heidi
--------------------------------------------------------
Hej i to høns!!
Den er go`med jer!
gok-gok fra marie
| |
Hanne (20-06-2004)
| Kommentar Fra : Hanne |
Dato : 20-06-04 09:04 |
|
"fam. Ager" <dsl134977NOSPAM@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:cb21l5$1100$1@news.cybercity.dk...
>
> "Hanne" <cortsen@oncable.dk> skrev i en meddelelse
> news:40d47fc0$0$258$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> >
> > "fam. Ager" <dsl134977NOSPAM@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
> > news:cb1t4m$s2l$1@news.cybercity.dk...
> > > Hej derinde..
> > >
> > > hvordan bærer jeg mig ad med tørring af lever/hjerte i ovnen? hvor høj
> > > temperatur og hvor længe sådan cirka?, hvad med kallun, det kan vel
også
> > > bearbejdes på den måde..
> > >
> > > På forhånd tak!
> > > mvh. Marie
> > >
> > >
> > Hej Marie
> >
> > Du koger lever til der lidt rød inden i, køler det af, skær det i meget
> små
> > stykker(1x1 sentimeter), ligger der i bradepanden på bage papir, sætter
> > ovnen på 160 gr. der står leveren til der er så tør som du vil have det
> (ca.
> > 1 time), der skal flyttes lidt rundt på stykkerne en gang i mellem.
> > alt kan vel tørres så prøv dig lidt frem.
> >
> > Hilsen Hanne.
> --------------------------------------------------------------
>
> Tak Hanne!
> hvor længe kan det holde sig, inden det bliver mistænksomt?
> mvh.marie
>
>
Hej Marie
Del det i de portioner du skal bruge, læg det i fryserne, så har du altid
frisk godbidder,
Hilsen Hanne.
| |
shadow (20-06-2004)
| Kommentar Fra : shadow |
Dato : 20-06-04 01:17 |
|
"fam. Ager" <dsl134977NOSPAM@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:cb1t4m$s2l$1@news.cybercity.dk...
> Hej derinde..
>
> hvordan bærer jeg mig ad med tørring af lever/hjerte i ovnen? hvor høj
> temperatur og hvor længe sådan cirka?, hvad med kallun, det kan vel også
> bearbejdes på den måde..
>
> På forhånd tak!
> mvh. Marie
>
Hej Marie
du kan finde mere her www.dch-skagen.dk / hundeliv/godbidder.
--
M.V.H
Jimmy
www.dch-skagen.dk
Siden der komme løbende nyt til.
| |
|
|