|
| opbevaring af stegt bacon Fra : Claus Pedersen |
Dato : 11-06-04 08:01 |
|
Hej
Hvordan opbevarer man stegt bacon, så det stadig er sprødt dagen efter?
Claus
| |
hedegaard (11-06-2004)
| Kommentar Fra : hedegaard |
Dato : 11-06-04 08:24 |
|
> Hvordan opbevarer man stegt bacon, så det stadig er sprødt dagen efter?
Da jeg arbejdede i Bilkas bistro lavede vi bacon til flere dage - det efter
afkøling på køkkenrulle opbevaret i plastskåle/beholdere uden låg. Vi
dækkede dem over med køkkenrulle. Det holdt sig fint, men var selvfølgelig
også stegt i en friture, ved ikke om det gør en forskel.
Tina
| |
Claus Pedersen (11-06-2004)
| Kommentar Fra : Claus Pedersen |
Dato : 11-06-04 08:34 |
|
hedegaard wrote:
>>Hvordan opbevarer man stegt bacon, så det stadig er sprødt dagen efter?
>
>
>
>
> Da jeg arbejdede i Bilkas bistro lavede vi bacon til flere dage - det efter
> afkøling på køkkenrulle opbevaret i plastskåle/beholdere uden låg. Vi
> dækkede dem over med køkkenrulle. Det holdt sig fint, men var selvfølgelig
> også stegt i en friture, ved ikke om det gør en forskel.
>
> Tina
>
>
Havde I det på køl, eller stod det bare i køkkentemperatur?
Claus
| |
Linda Hedegaard Jens~ (12-06-2004)
| Kommentar Fra : Linda Hedegaard Jens~ |
Dato : 12-06-04 10:30 |
|
Når jeg laver bacon til sandwich som jeg har med som madpakke, plejer jeg at
lægge det på køkken rulle og når det er koldt pakker lægges det over på
noget nyt køkkenrulle og pakkes ind i staniol. Så er det stadig sprødt dagen
efter
Linda
"Claus Pedersen" <bluebottle@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:4Ncyc.26$Ir3.4@news.get2net.dk...
> Hej
>
> Hvordan opbevarer man stegt bacon, så det stadig er sprødt dagen efter?
>
> Claus
| |
|
|