"sj" <rathje_snabela_vip_dot_cybercitydot_dk> skrev i en meddelelse
news:40c7303d$0$201$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Er der nogle her som har en god opskrift på fyld jeg kan putte ind i en
> lomme i en hel kalkunbryst ?
Høps:
mos en mild fetaost godt sammen med lidt provenceurter, fintternet løg,
hvidløg, soltørret tomat og en lille sjat hvidvin
Bank brystet (altså kalkunens, ikke dit eget) lidt fladt med hånden, skær
det op med en kniv så det kan foldes ud, smør fetablandingen på, smid et par
kviste frisk salvie på, rul det sammen og hold det sammen med et par
kødnåle.
Smid skidtet i ovnen i 50-55 minutter ved 180 grader, lad hvile under
staniol i ca. 10 minutter, skær ud og server sammen med
blandede rodfrugter:
persillerod, pastinak, gulerod, kartofler og løg i skåret i grove stykker og
hvidløg i flager overhældes med lidt olie, groft salt og friskkværnet peber
+ evt. andre krydderier efter smag, rodes godt sammen og sættes i ovnen
samtidig med kalkunbrystet. Så passer det gerne med at når kødet er skåret
ud har rodfrugterne fået den tid de skal have.
Server evt. bagte tomater til:
Halve tomater drysset med lidt reven parmesanost, 45 minutter i ovnen sammen
med rodfrugterne og kalkunen.
....og så skulle den vist være hjemme
Mvh Mads