"Helle" <mail@FJERNhellenielsen.dk> skrev i en meddelelse
news:40b48c8c$0$263$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
>
> Jeg har taget nogle kyllingefilet op og vil gerne lave kylling i karry
Hej Helle
Her er en nem en :
½-1 kg kyllingebryst.
Suppeurter( 1 gulerod,et par forårsløg eller 1 alm .løg,1 dusk
timian,porrertoppe,1/8 seleri eller 1-2 bladselleri ) og suppevisk(
Persillestængler,porrertoppe,selleritoppe)
1 løg.
1 æble.
25 gram smør eller margarine.
2 tsk. karry.
1 spsk mel.
Salt og peber
Kogte ris
Sæt kødet over at koge i koldt vand,der lige dækker stegen og skum af ,
tilsæt 1 tsk. salt og skum igen..
tilsæt suppeurter og suppevisk og lad kødet simre 1 time eller til det er
mørt.
Steg finthakket løg og æble og karry.
Rør melet i og spæd med siet suppe fra kødet ca 4-5 dl. Kog saucen igennem i
mindst 10 minutter og smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver og server med saucen og kogte ris.
--
mvh. Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.