"mcloud" <raski@dbmail.dk> skrev i en meddelelse
news:40b080cf$0$3051$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej Karoline
> Du kan ikke lave vinblade,men du kan bruge de saltede man kan købe ,spøg
til
> side.
> Du skal udvande bladene i vand og så kan du fylde dem med alt hvad du har
> lyst til. og pakke dem i små forårsrullepakker.
> Fisk og ris ---Kød og ris--- grøntsager --kød--og forskellige krydderier.
> Hvis du kan oversætte fra Engelsk er der tusindvis af gode opskrifter på
> nettet.
> Det du vil lave hedder nemlig" Dolmades"
> Her er et enkelt link til en opskrift som jeg selv bruger
>
http://www-2.cs.cmu.edu/~mjw/recipes/ethnic/greek/grk-dolmades-avgolomeno.ht
ml
> God fornøjelse
>
> --
> mvh. Kim Rasmussen
>
www.leChef.dk
> Din køkkenchef på nettet.
>
Måske var det lidt uklart men jeg tænkte rent faktisk på selve det at gemme
vinblade på glas i en eller anden lage, til senere brug når de ikke længere
kan plukkes friske. En løsning kunne selvfølgelig nok være at fryse dem, men
hvis der er nogle der kan fortælle noget om selve det at salte/sylte dem
ville jeg blive glad.