|
| hvornår er surdejen klar igen? Fra : Christina G |
Dato : 19-05-04 11:14 |
|
Hej gruppe,
i forbindelse med en større fest skal vi til at bage rigtig, rigtig meget
rugbrød.
Hvordan gør vi det smartest? Hvor hurtig kan vi bruge surdejen igen, når vi
har brugt af den eller er der en anden måde at lave en _stor_ portion surdej
på, så vi næsten kan bage i døgndrift?
Gode erfaringer er lige det vi har brug for!
På forhånd tak for hjælpen,
Christina
| |
Helle Skoett (19-05-2004)
| Kommentar Fra : Helle Skoett |
Dato : 19-05-04 13:04 |
|
"Christina G" <christina-g@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:wrGqc.29$A3.14869@news010.worldonline.dk...
> Hej gruppe,
>
> i forbindelse med en større fest skal vi til at bage rigtig, rigtig meget
> rugbrød.
> Hvordan gør vi det smartest? Hvor hurtig kan vi bruge surdejen igen, når
vi
> har brugt af den eller er der en anden måde at lave en _stor_ portion
surdej
> på, så vi næsten kan bage i døgndrift?
> Gode erfaringer er lige det vi har brug for!
> På forhånd tak for hjælpen,
> Christina
>
Hej Christina.
Jeg er ikke så klog, men jeg ved, at på et tidspunkt i bageforløbet skal man
normalt tage en klat fra, som så er klar til at bruge til ny rugbrødsbagning
et par dage efter.
Kan man ikke forestille sig, at du bare skal tage hele dejen fra og vente et
par dage - så har du vel omkring et kilo eller to surdej, som du kan bage
videre på...
God fest.
vh helle s
| |
|
|