<kelds@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:oipha0t9ddt8j23qsun08lm0jko1cr47r8@4ax.com...
> On Mon, 17 May 2004 15:31:48 +0200, "Per P."
> <milborg@FJERNe-privat.dk> wrote:
>
> >Hej
> >
> >Jeg har søgt på nettet og i denne gruppe for at finde ud af hvordam man
> >laver bananchips. Jeg har en ide om´at de skal bages i lang tid ved svag
> >varme og kunne for så vidt bare forsøge mig frem. Men i disse
> >informationstider så er det nemmere lige at spørge ad først.
> >
> >Så er der nogen der har en ide til , evt. opskrift på, hvordan man laver
> >bananchips. De skal primært bruges i en hjemmelavet musli.
> >
>
> Her er en "opskrift" fra en importør:
>
>
> "Banan hører til en af de ældste kulturplanter og stammer fra
> Sydøstasien, hvor den stadig findes vildtvoksende. Herfra har den
> bredt sig til Afrika og videre til Amerika. Friske bananer blev første
> gang importeret til Europa i 1885.
>
> BananChips er fremstillet af bananer fra Filippinerne, af sorterne
> Saba og Cardava.
>
> Bananerne plukkes når de er grønne, skrælles, vaskes og skæres i
> skiver. Herefter friteres skiverne i frisk kokosnøddeolie.
>
> Ingredienser: Bananer, kokosnøddeolie, sukker, honning, naturidentisk
> banan aroma.
>
> GMO (Genmodificerede organismer) fri.
>
> Næringsindhold pr. 100 g:
> Energi 2321 kJ (553 kcal)
> Protein 1,5 g
> Kulhydrat 68 g
> Fedt 30 g
>
> Anvendelse
> Nydes som snack. "
Takker mange gange. Nu vil jeg ned i Thai-butikken hvor de sikkert har noget
kokosolie. Gad vide hvordan det lugter når man fritterer dem
--
Med racende venlig hilsen
Per M. Pedersen.....M for Motortosse
Citat Ole Olsen: Jeg har aldrig kørt en maskine
hvor jeg ikke havde lyst til at skubbe fra med
foden for at komme hurtigere frem....