Tag den op i aften og læg den i fryseren, så den tør op i ro og mag.
Skær den forsigtigt på langs op uden at skære igennem.
Skær et tilsvarende snit på hver halvdel - igen uden at skære igennem.
Så kan mørbraden 'bankes flad' med en let hånd.
Lav fyld, bestående af :
...ristede bacontern
...rødløg, skåret i tern og ristet sammen med baconen
...tilsæt æbler - gerne madæbler - i tern og lad dem riste med til sidst.
...jordskokker i tern skader heller ikke..
Denne blanding + revet ost fyldes i mørbraden, der lukkes og snøres med
kødsnor. Brug et par kødnåle til at lukke enderne med.
Brunes på panden, herefter 20 minutter / 200 grader.
Serveres med hvadsomhelst - evt. aspargeskartofler eller nye kartofler,
hvis der er kommet nogle til landet.
Sovs er unødvendigt - det sørger fyldet for, fordi osten jo er smeltet.
that's it....
mvh
Krabsen
Fri, 30 Apr 2004 20:25:58 +0200, Henrik Nielsen
<ROERUGIKXGDS@spammotel.com> skrev:
> Hej
>
> Jeg har en svinemørbrad i fryseren som vi skal have i morgen. Jeg
> forestiller mig noget med at jeg vikler den ind i parmaskinke eller
> bacon, med et eller andet til, og måske en lækker sovs. Måske med noget
> godt brød ved siden af. Problemet er dog bare det "et eller andet" og
> sovsen, jeg ikke helt har nogen idé til. :(
>
> Er der nogen der har en god idé de vil dele? :)
>
> Vi bliver kun to, så det gør ikke noget selvom det skulle være lidt
> besværligt. Jeg har hele dagen til at lave det.
>
> Hilsen,
> Henrik
--
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl