|
| Culottesteg i kuglegrill? Fra : Ukendt |
Dato : 29-04-04 09:38 |
|
Jeg har en mindre culottesteg (1 kg) som jeg har en idé om at forsøge
mig med i kuglegrillen. Det skal lige siges at jeg er helt novice med
en kuglegrill!
Første gang jeg forsøgte mig med oksekød i kuglegrillen, blev kødet
meget fint men vi syntes ikke rigtigt at det var varmt. Jeg grillede
det med "indirekte varme".
Så hvad skal jeg gøre for at få culottestegen helt perfekt i sådan en
grill?
Mvh. Brian
--
http://www.brinch.it - Life of Brian
Hent Webgallery V3 her.
| |
mcloud (29-04-2004)
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 29-04-04 11:50 |
|
"Brian B. Christensen" <b r i a n s n a b e l a b r i n c h d o t i t> skrev
i en meddelelse news:3if190ddcbktf1r7itj3gk4o78h4cvu6b1@4ax.com...
> Jeg har en mindre culottesteg (1 kg) som jeg har en idé om at forsøge
> mig med i kuglegrillen.
Hej Brian B
Gør som du gjorde sidst ,giv stegen ca 35 minutter og lad den hvile i 20
minutter.
Eller allerbedst et grilltermometer i og tag stegen ud når temp .er på 65-67
grader.
--
mvh. Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.
| |
Christian B. Andrese~ (29-04-2004)
| Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ |
Dato : 29-04-04 11:56 |
|
"mcloud" <raski@dbmail.dk> wrote in message news:c6qmlu$svs$1@sunsite.dk...
>
> "Brian B. Christensen" <b r i a n s n a b e l a b r i n c h d o t i t>
skrev
> i en meddelelse news:3if190ddcbktf1r7itj3gk4o78h4cvu6b1@4ax.com...
> > Jeg har en mindre culottesteg (1 kg) som jeg har en idé om at forsøge
> > mig med i kuglegrillen.
>
> Hej Brian B
> Gør som du gjorde sidst ,giv stegen ca 35 minutter og lad den hvile i 20
> minutter.
> Eller allerbedst et grilltermometer i og tag stegen ud når temp .er på
65-67
> grader.
Hvilke stegetermometre kan bruges til kuglegrill ?
--
mvh/rg. Christian
If it isn't broken, don't "fix" it --
you may simply break it instead!
| |
Mette Nylander Sørup (29-04-2004)
| Kommentar Fra : Mette Nylander Sørup |
Dato : 29-04-04 20:34 |
|
>
> Hvilke stegetermometre kan bruges til kuglegrill ?
>
Hej Christian
Kan ikke komme i tanke om nogle stegetermometre, der ikke kan anvendes i
weberen. Her i huset har vi et digitalt termometer, så man ikke hele tiden
skal lette på låget. Et trådløst digitalt stegetermometer må siges at være
det optimale. Vi plejer forøvrigt at tage stegen ud ved 58 grader og lade
den hvile i ca. 20 - indtil termometret er steget til mellem 60 og 62, så er
den dejlig rød .
Mvh.
Mette
| |
Christian B. Andrese~ (30-04-2004)
| Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ |
Dato : 30-04-04 07:22 |
|
"Mette Nylander Sørup" <bio_freak1@hotmail.com> wrote in message
news:KMckc.2667$IM4.1931@news.get2net.dk...
> >
> > Hvilke stegetermometre kan bruges til kuglegrill ?
> >
>
> Hej Christian
>
> Kan ikke komme i tanke om nogle stegetermometre, der ikke kan anvendes i
> weberen. Her i huset har vi et digitalt termometer, så man ikke hele tiden
> skal lette på låget. Et trådløst digitalt stegetermometer må siges at være
> det optimale. Vi plejer forøvrigt at tage stegen ud ved 58 grader og lade
> den hvile i ca. 20 - indtil termometret er steget til mellem 60 og 62, så
er
> den dejlig rød .
Bliver der ikke for varmt i "ovnrummet" til ledningen / elektronikken ?
--
mvh/rg. Christian
If it isn't broken, don't "fix" it --
you may simply break it instead!
| |
Mette Nylander Sørup (30-04-2004)
| Kommentar Fra : Mette Nylander Sørup |
Dato : 30-04-04 07:56 |
|
> Bliver der ikke for varmt i "ovnrummet" til ledningen / elektronikken ?
>
Hej Christian
Det termometer vi har en slags "wireledning", det giver ingen problemer.
Desuden er der jo tale om termometre, der allerede skal kunne holde til alm.
ovntemp., så det skulle ikke være noget problem .
Mvh
Mette, der helt får lyst til rødt oksekød fra weberen .
| |
Anders Houmark (30-04-2004)
| Kommentar Fra : Anders Houmark |
Dato : 30-04-04 13:11 |
|
Mette Nylander Sørup wrote:
> Vi plejer forøvrigt at
> tage stegen ud ved 58 grader og lade den hvile i ca. 20 - indtil
> termometret er steget til mellem 60 og 62, så er den dejlig rød .
Jeg er ikke helt med.. tage stegen ud mens termometeret viser 58 grader,
lade stegen stå på køkkenbordet i 20 minutter og så stiger temperaturen til
mellem 60 og 62 grader sådan helt af sig selv?
Er der nogle af jer som har smagt forskel på kødet hvis men tager det
direkte fra grillen, eller lader det få de 20 minutters hvile?
--
Anders Houmark
www.AndersH.dk
www.chipsguiden.dk
| |
Christian B. Andrese~ (30-04-2004)
| Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ |
Dato : 30-04-04 13:10 |
|
"Anders Houmark" <anders@andersh.fjerndette.dk> wrote in message
news:jirkc.151212$jf4.8010169@news000.worldonline.dk...
> Mette Nylander Sørup wrote:
>
>
> > Vi plejer forøvrigt at
> > tage stegen ud ved 58 grader og lade den hvile i ca. 20 - indtil
> > termometret er steget til mellem 60 og 62, så er den dejlig rød .
>
> Jeg er ikke helt med.. tage stegen ud mens termometeret viser 58 grader,
> lade stegen stå på køkkenbordet i 20 minutter og så stiger temperaturen
til
> mellem 60 og 62 grader sådan helt af sig selv?
Ydersiden er jo varmere end det inderste, så varmen fortsætter indad,
ligesom eftervarmen på en kogeplade vel ?
--
mvh/rg. Christian
If it isn't broken, don't "fix" it --
you may simply break it instead!
| |
Mette Nylander Sørup (30-04-2004)
| Kommentar Fra : Mette Nylander Sørup |
Dato : 30-04-04 14:35 |
|
> Jeg er ikke helt med.. tage stegen ud mens termometeret viser 58 grader,
> lade stegen stå på køkkenbordet i 20 minutter og så stiger temperaturen
til
> mellem 60 og 62 grader sådan helt af sig selv?
>
Hej Anders
Stegen dækkes til med staniol og et klæde, der ved steger den en smule
videre uden hård varme. Jeg kan ikke sige, hvordan en steg, der ikke får lov
til at hvile smager, da vi altid steger på nævnte måde .
Mvh.
Mette
| |
mcloud (07-05-2004)
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 07-05-04 16:29 |
|
Der er digitalet termometer til salg i Føtex i næste uge sat ned fra 199,00
kr. til 99 kr.
mvh mcloud
"Mette Nylander Sørup" <bio_freak1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:wCskc.116$E%3.91@news.get2net.dk...
> > Jeg er ikke helt med.. tage stegen ud mens termometeret viser 58 grader,
> > lade stegen stå på køkkenbordet i 20 minutter og så stiger temperaturen
> til
> > mellem 60 og 62 grader sådan helt af sig selv?
> >
>
> Hej Anders
>
> Stegen dækkes til med staniol og et klæde, der ved steger den en smule
> videre uden hård varme. Jeg kan ikke sige, hvordan en steg, der ikke får
lov
> til at hvile smager, da vi altid steger på nævnte måde .
>
> Mvh.
> Mette
>
>
| |
Ukendt (29-04-2004)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 29-04-04 12:30 |
|
On Thu, 29 Apr 2004 12:50:28 +0200, "mcloud" <raski@dbmail.dk> wrote:
>Hej Brian B
>Gør som du gjorde sidst ,giv stegen ca 35 minutter og lad den hvile i 20
>minutter.
>Eller allerbedst et grilltermometer i og tag stegen ud når temp .er på 65-67
>grader.
Tak for svaret. Tør jeg bruge mit termometer fra køkkenet i grillen?
Mvh. Brian
--
http://www.brinch.it - Life of Brian
Hent Webgallery V3 her.
| |
sj (29-04-2004)
| Kommentar Fra : sj |
Dato : 29-04-04 14:23 |
|
Hvis i kan lide kødet rødt så tag kødet ud når kernetemperaturen er 58
grader og lad den hvile i 20 min.
Hilsen
Søren Jensen
"mcloud" <raski@dbmail.dk> skrev i en meddelelse
news:c6qmlu$svs$1@sunsite.dk...
>
> "Brian B. Christensen" <b r i a n s n a b e l a b r i n c h d o t i t>
skrev
> i en meddelelse news:3if190ddcbktf1r7itj3gk4o78h4cvu6b1@4ax.com...
> > Jeg har en mindre culottesteg (1 kg) som jeg har en idé om at forsøge
> > mig med i kuglegrillen.
>
> Hej Brian B
> Gør som du gjorde sidst ,giv stegen ca 35 minutter og lad den hvile i 20
> minutter.
> Eller allerbedst et grilltermometer i og tag stegen ud når temp .er på
65-67
> grader.
>
> --
> mvh. Kim Rasmussen
> www.leChef.dk
> Din køkkenchef på nettet.
>
>
| |
|
|