On Thu, 29 Apr 2004 05:14:15 +0200, "Silver"
<dsl46016@vip.cybercity.dk> wrote:
>Jeg har noget spagetti stående fra igår som jeg ikke fik brugt, hvad kan jeg
>lave med en dåse tun og det?, nogle forslag til en kombination?, citron?
>evt. andre ingredienser, jeg tænkte jeg ville lave noget til natmad, altså
>koldt.
>
Kold spaghetti? I så fald kan du blande hvad som helst i - det vil
blive lige (u-)lækkert....
Her er et varmt og velsmagende alternativ med samme (friske)
hovedingredienser:
200 g Fettuccine
360 g Tun, i vand
120 g Løg
6 spsk Vineddike, hvid
0.6 dl Vin, hvid
4 spsk Kapers
40 g Persille
2 æggeblommer
Pastaen koges efter anvisning på pakken. Tunfisken pureres sammen med
det vand, der hænger ved. Løget pilles og hakkes meget fint.
Æggeblommen røres med vineddiken, hvorefter tunfisk og hvidvin røres i
lidt efter lidt. Kapers dryppes af og tilsættes tunfisken sammen med
de hakkede løg. Spaghetti dryppes af og blandes med tunfisken. Der
drysses med kværnet peber og hakket persille.
(hvidvinen kan undværes)
KS