/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
blank for idéer, hvad skal jeg finde på af~
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 22-04-04 21:11

Hejsa

Sidder du med en super idé til hvad jeg kan servere til en buffet på lørdag,
må du meget gerne komme med dit bud, er nemlig total tom for idéer ( sådan i
grove træk ). Pt har jeg en idé til Taziki, mini forårsruller, broccoli
salat, alm salat, flütes, og culottesteg skåret i tynde skiver. Men hvad
mer' kunne jeg finde på hvis det skulle være lidt anderledes?

På forhånd tak

Bolette



 
 
Ralph (22-04-2004)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 22-04-04 23:10

"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
news:c698tc$2fvv$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> Sidder du med en super idé til hvad jeg kan servere til en buffet på
lørdag,
> må du meget gerne komme med dit bud, er nemlig total tom for idéer ( sådan
i
> grove træk ). Pt har jeg en idé til Taziki, mini forårsruller, broccoli
> salat, alm salat, flütes, og culottesteg skåret i tynde skiver. Men hvad
> mer' kunne jeg finde på hvis det skulle være lidt anderledes?

1) for lidt kød, kylling, kalkun bliver hurtigt tørt og trist, så et eller
andet med fedt, andebryst i tynde skiver eller..............

2) i stedet for flute, så bag nogle madbrød, find en ganske alm. opskrift,
udskift ½-delen af melet med durummel, og brug kun ½ portion gær, efter
dobbelt hævningstid, og rul kvadradiske firkanter ud, ca. 1 cm. tyk, læg en
"streg" soltørrede tomater, eller pikantost eller danablue eller
................
fold ind over fra venstre, dernæst fra højre, pensl med olie eller æg og
drys oregano, paprika, sort peber, eller.......

igen dobbelt hævningstid, gerne længere

i ovnen.

Skær i 2-3 cm tykke skiver.

3) minipizzaer, måske ikke så revelutionerende, men lækkert nok, evt.
pizzaruller.



en frygtelig masse punktummer, men håber du kan bruge lidt...............


--
venligst
Ralph



Trine Kornum Christi~ (23-04-2004)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 23-04-04 07:22

"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> writes:

> Sidder du med en super idé til hvad jeg kan servere til en buffet på
> lørdag, må du meget gerne komme med dit bud, er nemlig total tom for
> idéer ( sådan i grove træk ). Pt har jeg en idé til Taziki, mini
> forårsruller, broccoli salat, alm salat, flütes, og culottesteg
> skåret i tynde skiver. Men hvad mer' kunne jeg finde på hvis det
> skulle være lidt anderledes?

Mit bud vil være at supplere med fyldt nakkefilet (rødløg og
champignon, i en stegeso med rødvin), grove brød og noget med
kartofler, så der er lidt mere gods i det.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!

http://www.triane.dk, billig og god overnatning i Nordjylland
Spændende butik med stort udvalg i kurve og sæsonpynt

mcloud (23-04-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 23-04-04 09:50

"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> writes:


Hej Bolette
Hvad med at dampe et par sider laks med krydderurter og vin, som er billigt
iøjeblikket.
Lav derefter en lækker dressing med lakserogn eller urter .
Pynt af med rejer ,asparges og citroner og krydderurter.
Server små brød til eller et lækre mad brød :
http://www.lechef.dk/opskrifter/recipie.asp?id=67

mvh mcloud



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408545
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste