|
| Chokoladebardesserter? Fra : mood |
Dato : 19-04-04 14:36 |
|
En gang havde jeg en opskrift på noget med Bounty med ananas , noget med man
smelter Bountybar og bruger ananas måske ved at putte det i det smeltede
chokolade, kender nogen opskriften? Den blev vist på TV2 for længe siden. Så
findes der også en opskrift hvor man bruger Marsbar som smeltes og i puttes
guldkorn og smør, hvorefter det puttes i en form og kan skæres ud i stykker
når den er størknet, men jeg mangler opskriften på hvor meget der skal i
osv? Eller sidder her nogen med andre lækre opskrifter i den stil?
| |
Ukendt (19-04-2004)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 19-04-04 17:25 |
|
"mood" <iam@jubiimail.dk> skrev i en meddelelse
news:4083d5ac$0$479$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> En gang havde jeg en opskrift på noget med Bounty med ananas , noget med
man
> smelter Bountybar og bruger ananas måske ved at putte det i det smeltede
> chokolade, kender nogen opskriften? Den blev vist på TV2 for længe siden.
Så
> findes der også en opskrift hvor man bruger Marsbar som smeltes og i
puttes
> guldkorn og smør, hvorefter det puttes i en form og kan skæres ud i
stykker
> når den er størknet, men jeg mangler opskriften på hvor meget der skal i
> osv? Eller sidder her nogen med andre lækre opskrifter i den stil?
Jeg har denne i gemmerne (endnu ikke afprøvet, men lyder lækker):
Dybstegte Bounties
Ca. 2 liter solsikkeolie eller anden planteolie til dybstegning.
150 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 dl. mineralvand
8 mini Bounty
Hæld olien i en gryde og tænd. Rør dejen sammen. Når olien syder, tager du
en bounty, dypper den grundigt i dejen til den er dækket af et tykt, hvidt
lag og lægger den derefter i olien. I begyndelsen daler den til bunds, men
efter nogle sekunder kan du forsigtigt frigøre den med en gaffel, og den vil
stige boblende til vejrs. Den skal have ca. 3 minutter - til den er let
gyldenbrun.
Server den varm med sorbetis og/eller frisk ananas.
Tina
| |
Peter Jespersen (21-04-2004)
| Kommentar Fra : Peter Jespersen |
Dato : 21-04-04 19:03 |
|
On Mon, 19 Apr 2004 18:25:26 +0200, Tina wrote:
<snip>
>Dybstegte Bounties
Direkte frastødende og modbydeligt ... det må simpelthen prøves, det kan
kun være godt
Live long and prosper...
_________________________________________________________________
Peter Jespersen, member of Team OS/2 Denmark, Linux User #148303
flywheel@illogical.dk
http://www.illogical.dk
Friends don't let friends use Windows.
| |
Peter Westh (21-04-2004)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 21-04-04 21:28 |
|
Så vidt jeg husker, prøsenterede Nigella Lawson opskriften som en variation
over en anden opskrift: Dybstegt Marsbar.
/P
"Peter Jespersen" <flywheel@tiscali.ddk> skrev i en meddelelse
news:syljurrygvfpnyvqqx.hwjjwq3.pminews@news.tele.dk...
On Mon, 19 Apr 2004 18:25:26 +0200, Tina wrote:
<snip>
>Dybstegte Bounties
Direkte frastødende og modbydeligt ... det må simpelthen prøves, det kan
kun være godt
Live long and prosper...
_________________________________________________________________
Peter Jespersen, member of Team OS/2 Denmark, Linux User #148303
flywheel@illogical.dk
http://www.illogical.dk
Friends don't let friends use Windows.
| |
Ukendt (21-04-2004)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 21-04-04 21:34 |
|
"Peter Westh" <pwesth@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:4086d96c$0$276$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Så vidt jeg husker, prøsenterede Nigella Lawson opskriften som en
variation
> over en anden opskrift: Dybstegt Marsbar.
Det kan godt passe.
Bounty lyder for min gane bedre end Marsbar. ;)
Tina
| |
Knud Winckelmann (21-04-2004)
| Kommentar Fra : Knud Winckelmann |
Dato : 21-04-04 22:11 |
|
Således skrev "Peter Jespersen" <flywheel@tiscali.ddk> i
dk.kultur.mad+drikke Wed, 21 Apr 2004 18:02:50 +0200 (CEST):
>>Dybstegte Bounties
>
>Direkte frastødende og modbydeligt ... det må simpelthen prøves, det kan
>kun være godt
Anthony Bourdain har i "The Cook's Tour" et interessant afsnit om en
aften han tilbragte på en skotsk "chippie" efter en druktur.
Der dybsteges fish'n chips, haggis, pies, pølser, en Mars-bar ("bloody
napalm") og der afsluttes med en pizza-slice og et pickled æg, for
princippets skyld...
Knud
--
Np: Great Teacher Onizuka - OST 2 - Hitori No Yoru
| |
|
|