|
| karry dressing Fra : marianne kettner |
Dato : 10-04-04 19:17 |
|
jeg mangler lige en lille forsigtig karrydressing, citronsaft og sukker er
med, kan jeg huske, men øh..
| |
Ralph (10-04-2004)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 10-04-04 19:46 |
|
"marianne kettner" <mkettner@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:40782d1a$0$285$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> jeg mangler lige en lille forsigtig karrydressing, citronsaft og sukker er
> med, kan jeg huske, men øh..
Jeg gætter på at det er til sild til frokosten imorgen?
der bruger jeg til 1,5 dl. = 4 - 6 sildemadder(=en weekend her i huset),
gang selv op.
1 hårdkogt hakket æg
½ dl cremefraiche
1/4 dl (2 spsk.) mayo
karry
ca. 1 spsk syltet hakket agurk (synes bedst om cornichonger hvordan det så
staves)
karse
citronsaft
salt
sukker
er bedst efter nogle timer, gerne en dag i køleskabet. Hvis du er sent ude,
så 10 sek. i microen og så mindst ½ time i fryseren.
--
venligst
Ralph
| |
|
|