Jeg husker heller ikke stegetid m.v. fra sidste julegås. Men formentlig et
par timer ved 180 eller i den retning - lidt afhængig af størrelsen.
Men noget husker jeg:
...stegning dagen før eller om formiddagen! Så kan man i ro og mag partere
dyret, når det er kølet lidt af, lægge delene i en bradepande og lune i
ovn, efterhånden som det spises.
Nej, den bliver _ikke_ tør af det..
Og så er det heller ikke noget problem med tiden, for gæsterne sidder ikke
og venter, så den kan få, til den ser brugbar ud.
...hverken fyld, vand i bradepande (der kommer rigeligt med fedt) eller
overhældning. Vi er for dovne til den slags, og smagen var go' nok..
go' vind
Krabsen
Fri, 9 Apr 2004 19:13:16 +0200, Stefan Garvig <sgdataGED@edb.dk> skrev:
> Hej
>
> Nu på søndag, 1. Påske Dag, skal jeg og min familie have gåsesteg. I den
> forbindelse vil jeg lige høre jer, om I kan vejlede lidt om, hvordan man
> bedst steger den UDEN fars/fyld. Denne stegning har vi benyttet tidligere
> med bl.a. kalkun - som blev himmelsk! Men jeg husker ikke præcis
> stegetid,
> temperatur, skal der vand i bradepanden, skal man overfælde gåsen med
> fedt
> af og til for at gøre skindet sprødt, osv.
>
> Glæder mig meget til at høre fra jer.
>
>
> Venligst
>
> Stefan Garvig
>
> --
> **********
> Svar direkte ved at fjerne dyret i e-mail-adressen:
> sgdataged@edb.dk
> **********
>
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl