|
| Svinekam Fra : Otto Ballisager |
Dato : 04-04-04 16:00 |
|
Hej NG
Jeg har en ½ svinekam i fryseren, og skal have familien på besøg. I stedet
for at servere den med sovs, kartofler og rødkål vil jeg høre om I har nogle
gode forslag, gerne forårs inspireret.
Grethe
| |
My (04-04-2004)
| Kommentar Fra : My |
Dato : 04-04-04 20:18 |
|
Jeg har nogen gange gjort sådan her:
*Skær sværen af stegen
*Skræl og skær en masse grøntsager i mundrette bidder (kartofler,
gulerødder, porrer, peberfrugter...ja, hvad nu du kan li)
*Læg grøntsagerne i et ildfast fad, drys med salt og peber
*Læg svinekammen oven på grøntsagerne - kryder den med salt,peber
*kom lidt vand ved + evt. lidt hvidvin
*Så skal det bare stå i ovnen til stegen er færdig...
"Otto Ballisager" <ballisager@stribnet.dk> skrev i en meddelelse
news:c4p7p8$231$1@news.net.uni-c.dk...
> Hej NG
>
> Jeg har en ½ svinekam i fryseren, og skal have familien på besøg. I stedet
> for at servere den med sovs, kartofler og rødkål vil jeg høre om I har
nogle
> gode forslag, gerne forårs inspireret.
>
> Grethe
>
>
| |
|
|