"Man skal tvivle på alt, og at sandheden alene er det, der kan stå for en
logisk efterprøvelse". René Descartes (1596-1650)
oplysnings-videnskabsmand og filosof
Det er OK, at undgå industrikød og foretrække økokød, fordi man er dyreven.
Men man er løgner, hvis man postulerer bevislig forskel i smag.
Ledende dansk ekspertise anerkender at TROEN på videnskabelig eller
sundhedsmæssig eller samfundsmæssig fordel ved fritgående grise og lignende,
baserer sig alene på CIRCUMSTANTIAL EVIDENCE, såsom at de der går efter
prisbillighed kun, har en afstumpet smag mht. ikke at lade kød være hængt og
modnet og iøvrigt ikke bruge resourcer på at kæle for gastronomi og
nuancer-rigdom.
De går efter kemisk indhold mere end konsistens, og der er delte meninger om
hvorvidt kontrolleret undersøgelse beviser smagsulemper ved deres sjusk -
men sikkert er at al sjusket kunne lige så godt gælde dyrevenners kød.
Global ideologi om at "dette kan ikke fortsætte" er del af deres
bevis-dynge, som ikke ville kunne holde i byretten. Men jeg efterlyser
fortsat indicier, for ingen af partnerne i sagen kan siges at have
CONCLUSIVE EVIDENCE.
Forenkler jeg? Påvis hvor.
--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com