/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hellefisk
Fra : lise hansen


Dato : 28-04-01 19:09

Jeg har købt et par flotte hellefisk filetter, men mangler en god og nem
opskrift på en hverdagshovedret, hvor denne fisketype indgår. Jeg har ledt
forskellige steder, men hellefisk er åbentbart ikke den mest populære fisk.

VH
Lise



 
 
Claus Frørup (28-04-2001)
Kommentar
Fra : Claus Frørup


Dato : 28-04-01 22:49

lise hansen wrote :

>Jeg har købt et par flotte hellefisk filetter, men mangler en god og nem
>opskrift på en hverdagshovedret, hvor denne fisketype indgår. Jeg har ledt
>forskellige steder, men hellefisk er åbentbart ikke den mest populære fisk.

Her er en fremragende opskrift jeg fik af Helle& Lykke
Den er nem at gå til og det smager gimrende.

<Quote>
>Men her en opskrift på Hellefisk kogt i sovs (4 pers.):
>
>Ca. 1 kg Hellefisk
>
>Sovs:
>1 1/2 spsk olie (el. 20 g smør/margarine)
>100 g løg (1 stk)
>30 g hvedemel (3 spsk)
>4 dl fiskebouillon (tern.)
>1 spsk citronsaft
>1/2 dl fintklippet dild el. persille
>evt. salt
>
>Skær fisken i skiver eller portionsstykker. Varm fedtstoffet i en
>gryde. Hak løget. Rør det i. Rør over middelstærk varme til løget er
>klart. Drys med mel og afbag med bouillonen til en ret tyk sovs.
>(Fisken afgiver væske under kogningen). Smag til med citronsaft og
>hakket dild eller persille. Smag til med salt.
>Læg fisken i den kogende sovs. Kog under låg ved svag varme i ca. 5
>min. eller til fiskekødet er uigennemsigtigt.
>
>Tilbehør:
>Kogte kartofler, kogte grønsager, rejer, muslinger.
>
> -oo-
>
>Plukfisk:
>Er kogt fisk varmet sammen med kogte, skivede kartofler og
>sennepssovs.
>PS: (Større portioner tilberedes nemmest i ovn).
>
>
>Helle & Lykke!

<End quote>

Venlig hilsen
Claus


Peter W. Bosse (29-04-2001)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 29-04-01 04:54

"Claus Frørup" <claus@froerup.dk> skrev i meddelandet
news:r0emet47cprt57oag4hhoda5t3jp7usngo@news.uni2.dk...
>
> Her er en fremragende opskrift jeg fik af Helle& Lykke
> Den er nem at gå til og det smager gimrende.
>
> <Quote>
> >Men her en opskrift på Hellefisk kogt i sovs (4 pers.):
> >
> >Ca. 1 kg Hellefisk
> >
> >Sovs:
> >1 1/2 spsk olie (el. 20 g smør/margarine)
> >100 g løg (1 stk)
> >30 g hvedemel (3 spsk)
> >4 dl fiskebouillon (tern.)
> >1 spsk citronsaft
> >1/2 dl fintklippet dild el. persille
> >evt. salt
> >
> >Skær fisken i skiver eller portionsstykker. Varm fedtstoffet i en
> >gryde. Hak løget. Rør det i. Rør over middelstærk varme til løget er
> >klart. Drys med mel og afbag med bouillonen til en ret tyk sovs.
> >(Fisken afgiver væske under kogningen). Smag til med citronsaft og
> >hakket dild eller persille. Smag til med salt.
> >Læg fisken i den kogende sovs. Kog under låg ved svag varme i ca. 5
> >min. eller til fiskekødet er uigennemsigtigt.
> >
> >Tilbehør:
> >Kogte kartofler, kogte grønsager, rejer, muslinger.
> >
> > -oo-
> >
> >Plukfisk:
> >Er kogt fisk varmet sammen med kogte, skivede kartofler og
> >sennepssovs.
> >PS: (Større portioner tilberedes nemmest i ovn).
> >
> >
> >Helle & Lykke!
>
> <End quote>
>
> Venlig hilsen
> Claus

Jeg syntes også det er en glimrende opskrift ;)

Held og Lykke til Lise Hansen.

--
Mvh.
Peter W. Bosse



lise hansen (30-04-2001)
Kommentar
Fra : lise hansen


Dato : 30-04-01 19:16

Tak for hjælpen - det var en nem og velsmagende ret!



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408881
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste