/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fois gras=Bevis på glad-dyr-ej-smagsbeting~
Fra : Bo Warming


Dato : 21-03-04 10:22

Fois gras=Bevis på glad-dyr-ej-smagsbetingelse

Alle husdyr har det værre end Stalins arbejdslejrfanger, og pinsler ved
aflivning eller overspisning er bagateller sammenlignet med manglen på
frihed til at opsøge parner og være nysgerrig i den fri natur.

Så veganer-hetz mod fans af fransk stopfodret fedtlever fra and eller gås,
er usaglig

Ligesom vin er et mirakel af intensitet, er opnået superfedme afstivet af en
anelse protein, der kan danne skorpe og give konsistens, så sygdomsskabte
smags-finesser kommer frem på fineste vis.

Extremoplevelsen kan matches med fine modspil fx æble, på talrige måder -
men er der nogen langtidsholdbar ret med den fine fois gras smag.?

Farsretter kan jeg lave så de er perfekte efter uger uden frysning(som jeg
ikke gider), men fois gras retterne er vist som ristet brød (eller
cornflakes der er hældt mælk på) - det skal gå hurtigt.

Øko-tante Camilla Plum skriver snobbet i Politiken 21 marts, men antyder at
berigelse af hverdagskøkkenet bør ud til discountsupermarkederne snarest.
Ingen kan smage forskel på en glad gris og en staldmishandlet gris, når de
er i køledisken, men det er let at smage at ULYKKELIG GÅS GIVER BEDST LEVER

--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177504
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408547
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste