|
| Fyldt peberfrugt, opskrift ? Fra : Thomas Jensen |
Dato : 20-03-04 21:16 |
|
Hej,
er der nogen der ligger inde med en påskrift på fyldt peberfrugt ?
Kunne være spændende at prøve.
mvh
Thomas Jensen
| |
David Rasmussen (20-03-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 20-03-04 21:39 |
|
Thomas Jensen wrote:
> Hej,
>
> er der nogen der ligger inde med en påskrift på fyldt peberfrugt ?
>
> Kunne være spændende at prøve.
>
Lav en kødsovs af en eller anden slags. Det øverste af peberfrugterne.
Fyld i. Drys ost over (f.eks. parmesan). I ovnen i 20 minutter ved 200
grader. Spis :)
/David
| |
Peter Løhde Svarre (20-03-2004)
| Kommentar Fra : Peter Løhde Svarre |
Dato : 20-03-04 22:11 |
|
Jeg plejer at lave en fars i stil med den jeg bruger til frikadeller, og
fylde den i peberfrugterne, drysse lidt rasp over, og bage dem i ovnen i
omkring 40 minutter ved 180 grader.
Prøv at søge i Google efter fyldte peberfrugter - der kommer mange spændende
opskrifter.
Hilsen
Peter
| |
peet_dk (21-03-2004)
| Kommentar Fra : peet_dk |
Dato : 21-03-04 11:46 |
|
"Peter Løhde Svarre" <svarre69@mali.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:405cb381$0$182$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg plejer at lave en fars i stil med den jeg bruger til frikadeller, og
> fylde den i peberfrugterne, drysse lidt rasp over, og bage dem i ovnen i
> omkring 40 minutter ved 180 grader.
Putter du også løg i farsen? Kan huske min mor har lavet sådan nogle, smagte
godt :) Kan bare ikke huske om hun også puttede løg i.
| |
Padmé Amidala (20-03-2004)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 20-03-04 23:02 |
|
Fyld en kødsauce i sammen med kogte vilde ris. Læg et låg af masser af
mozzarella på og tilsidst låget fra peberfrugten. I ovnen ved 200 grader i
ca 20 min.
VH
Padmé
| |
|
|