|
| Man skræller da ikke en kiwi Fra : Benny Andersen |
Dato : 04-03-04 22:21 |
|
Man skræller da ikke en kiwi...eller gør man?
Jeg skulle i dag bruge noget kiwifrugt til frugtsalat.
Den første skar jeg i både og skar skallen af. Der gik en del til spilde.
Den næste skrællede jeg med kartoffelskrælleren, det gik helt agurk.
Er der en der kender en effektiv og god måde?
Mvh Benn Andersen
| |
rasmus (04-03-2004)
| Kommentar Fra : rasmus |
Dato : 04-03-04 22:39 |
|
"Benny Andersen" <benny.andersen@post2.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:40479dbd$0$1623$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Man skræller da ikke en kiwi...eller gør man?
> Jeg skulle i dag bruge noget kiwifrugt til frugtsalat.
> Den første skar jeg i både og skar skallen af. Der gik en del til spilde.
> Den næste skrællede jeg med kartoffelskrælleren, det gik helt agurk.
>
> Er der en der kender en effektiv og god måde?
- gør som med en avocado. Del den på midten og "grav" kødet ud med en teske
....
ras
| |
Jesper Mouridsen (05-03-2004)
| Kommentar Fra : Jesper Mouridsen |
Dato : 05-03-04 00:39 |
|
Den Thu, 04 Mar 2004 22:21:26 +0100. skrev Benny Andersen:
> Man skræller da ikke en kiwi...eller gør man?
> Jeg skulle i dag bruge noget kiwifrugt til frugtsalat.
> Den første skar jeg i både og skar skallen af. Der gik en del til spilde.
> Den næste skrællede jeg med kartoffelskrælleren, det gik helt agurk.
>
> Er der en der kender en effektiv og god måde?
>
> Mvh Benn Andersen
Ja, jeg spiste en dag i en zoologisk have frokost med en gorilla.
Jeg fik banan og gorillaen fik æble og kiwi og banan. Den skrællede
kiwien med tænderne, spiste frugtkødet, og dernæst spiste den skrællen.
| |
Fischer & Døssing (05-03-2004)
| Kommentar Fra : Fischer & Døssing |
Dato : 05-03-04 09:00 |
|
Benny Andersen wrote:
> Man skræller da ikke en kiwi...eller gør man?
> Jeg skulle i dag bruge noget kiwifrugt til frugtsalat.
> Den første skar jeg i både og skar skallen af. Der gik en del til
> spilde. Den næste skrællede jeg med kartoffelskrælleren, det gik helt
> agurk.
>
> Er der en der kender en effektiv og god måde?
Skær enderne af, og skær derefter forsigtigt skrællen af med en skarp
knip fra top mod bund.
Henriette Døssing
| |
Sofie Kurland (05-03-2004)
| Kommentar Fra : Sofie Kurland |
Dato : 05-03-04 10:16 |
|
Jeg har netop skrællet kiwier med min gulerodsskræller, sådan én af dem,
hvor skæret sidder løst og kan vippe, og der er ingen problemer. Prøv det!
Sofie
| |
Anders Houmark (05-03-2004)
| Kommentar Fra : Anders Houmark |
Dato : 05-03-04 12:14 |
|
Benny Andersen wrote:
> Man skræller da ikke en kiwi...eller gør man?
> Jeg skulle i dag bruge noget kiwifrugt til frugtsalat.
> Den første skar jeg i både og skar skallen af. Der gik en del til
> spilde. Den næste skrællede jeg med kartoffelskrælleren, det gik helt
> agurk.
Jeg vil bare sige, at jeg op gennem institutionstiden i børnehave og SFO har
set folk spise dem ved at udhule dem med en teske..
> Er der en der kender en effektiv og god måde?
Ja, du kan vaske skrællen og skære den hårde top af og så bare spise kiwien
med skræl.. Det gjorde vennerne og jeg tit, og det uden at få dårlig mave
eller lign
--
Anders Houmark
www.AndersH.dk
www.chipsguiden.dk
| |
frieda (05-03-2004)
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 05-03-04 14:33 |
|
Jeg skrællede også altid kiwier med en fin kartoffelskræller, DA JEG
KUNNE TÅLE DEM.
Pas på, mange er som jeg allergiske overfor dem.
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
pusmand (05-03-2004)
| Kommentar Fra : pusmand |
Dato : 05-03-04 19:44 |
|
"frieda" <frieda.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:40488197$0$13980$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Jeg skrællede også altid kiwier med en fin kartoffelskræller, DA JEG
> KUNNE TÅLE DEM.
> Pas på, mange er som jeg allergiske overfor dem.
>
Hvordan allergisk ???
| |
Nette (13-03-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 13-03-04 14:54 |
|
"Benny Andersen" skrev i en meddelelse
news:40479dbd$0$1623$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Man skræller da ikke en kiwi...eller gør man?
Jo, men ikke på DEN måde
Jeg plejer at skære den over på midten og så tage en spiseske og forsigt få
fat yderst i kødet, helt ude ved skrællen. Så er det ret nemt at føre skeen
hele vejen rundt langs skrællen uden at få for meget kød med. Derefter er
kødet ret nemt lige at vippe ud og så har man også skrællen at holde fast i,
når man skal skære den i skiver.
huh, det er svært at forklare på skrift.
Nette
| |
Ole Larsen (13-03-2004)
| Kommentar Fra : Ole Larsen |
Dato : 13-03-04 15:09 |
|
"Nette" <nettesnetpost@hotmailsletdette.com> skrev i en meddelelse
news:40531269$0$27394>
> huh, det er svært at forklare på skrift.
Det gik vist fint, selv jeg forstod
--
Mvh, Ole. Fotografiske billeder på:
http://home.tiscali.dk/nordlandsbaad/
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system ( http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.619 / Virus Database: 398 - Release Date: 10-03-2004
| |
Benny Andersen (13-03-2004)
| Kommentar Fra : Benny Andersen |
Dato : 13-03-04 21:53 |
|
> > huh, det er svært at forklare på skrift.
> Det gik vist fint, selv jeg forstod
Ja, det vil jeg da også sige. Takker!
Mvh Benny Andersen
| |
|
|