Brian Skaarup wrote:
> Jeg er kommet til at invitere en række venner til en weekend i et
> sommerhus og de har alle sagt ja.
> Det betyder at vi bliver 15 voksne og 9 børn i et hus beregnet til 10
> Huset ligger langt ude, så der er 30 km til nærmeste større by.
> Hvordan fodrer man så mange mennesker vha. et sommerhuskøkken en
> lørdag aften?
Man kan vælge at lave maden i forvejen, evt. hjemmefra.
Du kan også vælge at lave en typisk sommer ret, nemlig et par skåle salat og
så grille kød og flütes til... De fleste folk har jo også en grill, og du
kan måske bede nogle af de inviterede om at medbringe en grill. Og det kan
også fint laves om vinteren (det fremgår ikke helt om det først er til
sommer i skal i sommerhuset, eller om det er næste weekend). Hvis det er nu
er det måske for dyrt at købe ind til "normal" salat, men så kan du jo vælge
at lave noget pasta-salat (begge to er jo kolde og du behøver ikke lægge
beslag på komfuret)
Du kan f.eks. også lave frikadeller hjemmefra og så bare varme dem op i
ovnen i sommerhuset (går ud fra at der er ovn)..
--
Anders Houmark
www.AndersH.dk
www.yier.dk/chips/