I news:c0tj1u$9b3$1@dknews.tiscali.dk griflede Sabina Hertzum:
>
> vi bruger altid papir, men det skyldes at vi bare ikke har håndelaget
> til at lave pizzabunden "helt rigtig", så vi ruller den ud på
> papiret, og så "trækker" vi papir og fyldt pizza over på pladen....
> på den måde er vi sikre på at den kommer hurtigt på, og er
> forholdsvis nem at få af igen ;) vi varmer stenen i ovnen, helt som
> den skal, og tager den så ud, trækker pizza på, og sætter den ind
> igen..... eneste minus ved denne procedure er at det kræver 4 hænder
> ;) ellers fungerer det helt efter hensigten, og bunden blive lige så
> god (hvis ikke en anelse bedre) end uden..... fordi vi ikke risikerer
> at den hænger i*G*
Jeg brugte også papir idag og det blev perfekt.
Jeg ruller (hiver med hænderne) til den rette form og lagde den på papir
hvorefetr jeg puttede fyld på.
Har så en meget stor spatel i ovnbredde som jeg puttede under papiret og
på den måde fik den på stenen (som blev liggende opvarmet i ovnen).
Er den ikke for varm at tage ud når den er opvarmet ?
--
God bagjul...
Ghita
- Et LILLE juleønske er at se svar under det DU citerer...
TAK
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (
http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.588 / Virus Database: 372 - Release Date: 13-02-04