/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Confit de canard
Fra :
Lene
Dato :
22-04-01 18:24
Er det forsvarligt at lave confit de canard af optøede andelår?
Mvh Lene
Torben Abildgaard (
22-04-2001
)
Kommentar
Fra :
Torben Abildgaard
Dato :
22-04-01 19:46
Forsvarligt og forsvarligt. Det smager som det skal, men
prøv lige at spørge hende bøfvaskeren på DR1, om det er
forsvarligt!
vh/Torben
Lene skrev i meddelelsen
<3AE31392.13E6CF5E@worldonline.dk>...
>Er det forsvarligt at lave confit de canard af optøede
andelår?
>
>Mvh Lene
>
>
Peter Westh (
23-04-2001
)
Kommentar
Fra :
Peter Westh
Dato :
23-04-01 09:39
Lene" <lskpwo@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:3AE31392.13E6CF5E@worldonline.dk...
> Er det forsvarligt at lave confit de canard af optøede andelår?
Du mener mikrobiologisk? Uden at være ekspert kan jeg ikke se, at der skulle
være noget problem - så vidt jeg ved koges confit temmelig længe. Det eneste
problem kunne være harskning af fedtet, som jo spiller en central rolle i
confit, hvis lårene ikke er ganske friske. De andelår, man kan købe for en
slik i Netto og lignende steder plejer dog at være fin kvalitet, og den
tanke at lave confit af dem har også strejfet mig. Har du en god opskrift?
MVH
Peter
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408881
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.