Peter Løhde Svarre wrote:
> Hej
>
> Du køber et stykke oksekød hos en slagter til Gl. dags oksesteg, fortæl at
> det er det du skal bruge det til. Jeg kan ikke huske hvad stykket hedder.
>
> Så bruner du det på alle sider i en stegegryde. Hælder 1/4 til en 1/2 l.
> vand ved sammen med et par skrællede gulerødder i tykke skiver, et par løg
> i kvarte, måske 1 eller 2 dl. rødvin også.
>
> Hele herligheden lader du småkoge i 2,5 time, og så skal du lave en
> himmelsk sovs af væden.
>
> Serveres med syltede agurker, tyttebærsyltetøj og asier til.
>
> Så skulle den være hjemme.
>
> Hilsen
> Peter
Du vil ikke fortryde at prøve at stege den i porter øl, istedetfor rødvin.
Der skal så også drikkes øl til, når den spises....jeg kan anbefale
Carlsbergs "Winter Rye".
/Stig
--
* Registered Linux user #291266, with
http://counter.li.org.*