Hvis det er de snegle, jeg har mødt, så er de så inficerede med hvidløg, at
smagsløgene under alle omstændigheder er bedøvede - og så er koldt vand
lige så godt (men jeg er nu heller ikke ynder af hvidløg).
Bortset fra det, så må det være en hvidvin med en vis syre/spænstighed -
mit forslag ville være Sauvignon Blanc, gerne oversøisk.
Eller en spændende øl?
mvh
Krabsen
Thu, 15 Jan 2004 18:35:10 +0100, Agelby <agelby@post7.tele.dk> skrev:
> Hej Gruppe,
>
> Selv er vi rødvinsfanatikere og drikker meget meget sjældent hvidvin.
>
> Vi skal have gæster, hvor vi byder på snegle med hvidløgssmør og
> persillle
> (dem i sneglehusene).
>
> Nu er vi blevet i tvivl.
>
> Hvad er "korrekt" at servere til denne spise...rødvin eller hvidvin?
>
> V.h.
>
> Mette og Henrik Agelby
>
--
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl