"Mette Nylander Sørup" skrev i en meddelelse...
> Min kæreste og jeg har købt en røgeovn. Vi har allerede benyttet den
> flittigt til fisk, men nu tænkte jeg, om man ikke kunne røge en kylling.
> Eller rettere hvordan? Jeg har søgt på google, hvor de fleste hits
> indeholder en allerede røget kylling. Er der nogen, der har en ide?
Røgningstiden for en and er ca. 2½-3 timer (iflg. Kringelbachs røgebog).
Mon ikke en alm. kylling så skal have omkring 1-1½ ..? - prøv dig frem.
Evt. - herunder er et links til en lille opskrift på "varmrøget kyllingebryst"..
http://hjem.tele2adsl.dk/JCH/fisk.htm
Go' fornøjelse!
Mvh. Peter W. Bosse
Nu kommer den bolleløse burger.
En diæt med fokus på lav indtagelse af kulhydrater går i øjeblikket
sin sejrsgang i det fedmeplagede USA.
Det får nu den internationale restaurantkæde Burger King til at
markedsføre en Wopper-burger uden den kulhydratholdige bolle.
Den bolleløse burger vil være at finde i samtlige Burger Kings 8000
restauranter i USA og den serveres i en plastikbakke med kniv og gaffel.
Samtidig bliver det muligt at få en Wopper-menu, hvor sodavanden er
erstattet af vand, og fritterne er skiftet ud med salat.